wordpress
 • Vad kan man göra?
 • Öppen källkod
 • Konferenser
 • Utbildning & tips
 • Tillägg

WordPress, världens största CMS

WordPress är ett publiceringssystem (CMS) som med små medel kan anpassas till att göra nästan vad som helst.

Marknadsföringssajter

Vi hjälper dig bygga webbplatser som är fokuserade på att marknadsföra dina produkter och tjänster.

Produkter

Har du en idé till en produkt eller onlinetjänst som skall göra dig stenrik? Vi kan hjälpa dig med idén och genomförandet.

Extranät

Behöver ni ett sätt att koordinear er process med era kunder som är tillgängligt via webben? Vi kan bygga det.

Intranät

Behövs det en samlingsplats för organisationens dokument och personal? Inga problem.

E-handel

Säljer du saker på nätet och vill ha en skräddarsydd webbshop? Vi hjälper dig bygga lösningen & kopplar den till era affärssystem

Nyhetssidor & bloggar

Behöver du publicera stora mängder redaktionellt material i hög takt? Vi kan hjälpa dig bygga en nyhets- eller bloggsida.

Öppen källkod

Öppen källkod ger dig makt över mjukvaran du använder, flexibiliteten du behöver och förhindrar leverantörsberoende - utan att lämna dig ensam när du behöver hjälp.

Inga licenskostnader & månadsavgifter

Med WordPress betalar du inga licenskostnader eller andra månadsavgifter. Vi tar enbart betalt för vår arbetstid där vi anpassar och skapar för er räkning och den tiden mäter vi mycket noggrant.

Fria tillägg & uppdateringar

Alla tillägg och uppdateringar är kostnadsfria i WordPress. Vi har inga krav på att serva er installation om ni har egen personal som klarar av att göra detta - men självklart tillhandahåller vi hjälp om det behövs i form av supportavtal.

Konferenser

Vi medverkar och anordnar emellanåt WordPress-inriktade tillställningar där vi samlas och diskuterar branschstandard, fortbildar oss, utbyter idéer och har extremt trevligt ihop.

 • 2014-02-28

  #wpbar Jönköping

  Meetup
 • 2014-04-25

  WordCamp Norrköping 2014 *

  WordCamp
 • 2013-11-29

  #wpbar Norrköping *

  Meetup
 • 2013-03-22

  WordPress Meetup 2013 *

  Meetup
 • 2012-10-22

  WordCamp 2012

  WordCamp
 • 2012-03-20

  WordPress Meetup 2012 *

  Meetup

*Denna arrangerar vi :)

Utbildning & tips

För dig som arbetar med WordPress för att hantera ditt innehåll

För dig som hanterar innehåll med WordPress finns det en mängd olika resurser att tillgå för att få löpande utbildning och lära dig nya saker.

Böcker

Det finns en mängd bra böcker om hur man skall använda WordPress. För nybörjaren rekommenderar vi Webbpublicering med WordPress, som är en gratis E-bok som hjälper dig att komma igång med grunderna.

Filmer

Förutom våra egna filmer på vi har samlat på Bambuser rekommenderar vi självklart WordPress.tv, den officiella kanalen för WordPress relaterade filmer.

Kurser

Förutom att WordPress ingår i många universitetsutbildningar finns det såklart initiativ som #wpkafe dit man kostnadsfritt kan gå för att lära sig grunderna i WordPress.

Har du personal som behöver bli utbildade i WordPress? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Privat support

Många gånger är generell hjälp inte tillräcklig. Behöver du löpande support erbjuder vi förmånliga supportavtal där du köper ett bestämt antal timmar varje månad från våra designers & utvecklare.

Kontakta oss om du vill veta vad det kan kosta.

Tillägg

Vi skapar emellanåt egna tillägg eller hjälper andra bättra på sina tillägg när vi gör saker åt våra kunder. Detta är funktionalitet vi försöker att skänka tillbaka till communityt och på så sätt bidra så det kommer alla till gagns.

Reco för WordPress

Reco för WordPress är ett plugin som gör det möjligt för företagare att visa upp sina senaste omdömen från Reco.se direkt på sin egen hemsida.

Pluginrepo

Simple Fields

Simple Fields är ett tillägg för att kunna skapa alla tänkbara extrafält för poster och sidor. Projektet drivs av Pär Thernström och vi skänker kod så ofta vi kan och hinner.

ProjektsidaPluginrepo