WordPress & WooCommerce förvaltning, drift & underhåll

Hos oss löser vi förvaltning av WordPress & WooCommerce med drift och vidareutveckling i form av supportavtal. På så sätt får ni löpande tillgång till utvecklare och designers ett garanterat antal timmar i månaden, enligt era behov och förutsättningar.

Säkerhet och stabilitet

Vi tar säkerhet på allvar. Vi skyddar din webbplats från obehagliga överaskningar och fula fiskar, uppdaterar och hanterar tekniken.

Test, support & vidareutveckling

Förändra viktiga funktioner och samtidigt säkerställ att affärskritiska delar fungerar och fortsätter att fungera utan onödiga störningar.

Kreativitet och mätbarhet

Behöver ni förbättra design och hjälp att mäta lönsamheten på er webbsatsning? Med jämna avstämningar hjälper vi er uppnå era målsättningar.


Hosting med övervakning

Vi tillhandahåller en managerad hostinglösning med 24/7 övervakning. Med lastbalansering och multipla webbnoder kan ni vara säkra på att klara av stora mängder trafik.

Från 400 kr / mån. 600 kr / mån med Elastic Search.

DevOps & processer

Våra processer är strömlinjeformade och standardiserade runt WordPress. Detta ger oss möjlighet att vara proaktiva och reagera snabbt.

Hög tillgänglihet (SLA)

Genom att boka upp ett antal timmar i månaden garanterar ni att ni får snabb hjälp när ni behöver det.


Vi tar totalansvar för våra kunders WordPress och WooCommerce-instanser. Våra kunder kan fokusera på att få fler kunder och förbättra sin affär istället för att oroa sig för drift.


Dessa kunder litar på oss för att sköta förvaltning


Hur kan vi använda tiden?
Vi arbetar regelbundet bakom kulisserna för att mjukvaran som bygger er webbplats alltid ska finnas i de senaste versionerna och fungera som tänkt.
När man lägger till och ändrar funktioner på en befintlig webbplats kan det ibland leda till oönskade konsekvenser. Med automatiska tester protesterar en mjukvara när något löper risk att inte fungera. Detta gör att vi upptäcker potentiella defekter innan de når offentligheten, och kan åtgärda utan dem utan att påverka användarens upplevelse.
Vi har en mjukvara som tar skärmdumpar på hur webbplatsen ser ut idag och jämför med hur det ser ut med de ändringar vi försöker göra. Mjukvaran räknar sedan ut skillnaden mellan dem, och saker som man lätt hade kunnat missat fångas tidigt.

Versionshantering innebär att vi lätt kan återställa programmerade funktioner till tidigare versioner om olyckan är framme, och ändringar gjorda i dessa kan enkelt spåras.

Detta innebär möjlighet till parallell utveckling, exempelvis rättning av äldre versioner samtidigt med vidareutveckling av nya. Det är i synnerhet användbart när många personer arbetar med samma sak.

Vi för kontinuerlig backup på databas utifall att någonting skulle gå fel.

En sandlåda är en miljö som vi bygger separat från er publika webbapplikation. Där kan vi testköra nya funktioner och experimentera friskt för att hitta nya vinklar, utan att riskera störningar i era användares upplevelse.

Vissa typer av potentiella problem sker inte på era servrar, utan i besökarens webbläsare. Dessa är normalt inte tillgängliga, men genom vår unika mjukvara samlar vi in dessa viktiga uppgifter för att kunna förbättra och säkerställa funktion på er webbplats, oavsett vilken webbläsare som används.

Kontinuerliga kontroller av era webbsidor med regelbundna tidsintervaller, från vår övervakningsenhet. Om er webbsidan verkar vara hotad eller rentav otillgänglig, meddelas vi omedelbart att ni snabbt kan vidta åtgärder.

För en organisation som investerat mycket i sin webbplats är det viktigt att den testas och övervakas noggrant. Vår programvara importerar så mycket händelser som möjligt från våra kunders servrar kontinuerligt. Vi kan sedan visualisera dessa händelser på en mängd olika sätt för att skapa skräddarsydda flöden som visar relevant information för just vad vi vill undersöka.

Vi korrigerar löpande potentiella problem och analyserar er lösning för högsta möjliga säkerhet, och ger er förslag kring hur vi kan förbättra för er.

Kortare svarstider och högre tillgänglighet ökar användarnas produktivitet. Bättre prestanda höjer sannolikheten att era besökare gör just det ni vill att de skall göra.

Prova nya funktioner eller pilottesta ett sidoprojekt? Vi arbetar effektivt bakom kulisserna för att din webbplats ska kunna nå nya höjder.

Vi uppdaterar era nyhetsflöden, skriver texter och arbetar med bilder. Vi ser till att er webbplats får en levande tillvaro, som uppmuntrar både till återbesök och högre Google-ranking.

Kan vi vidta åtgärder för att effektivare omvandla besökare till faktiska kunder? Vi har verktygen för att visualisera hur väl din webb verkligen konverterar. Sen föreslår vi förbättringsåtgärder som strömlinjeformar din försäljning.

Vår ärendehantering gör att vi via e-post kan kommunicera på ett strukturerat sätt utan att saker hamnar mellan stolarna. Med full spårbarhet och automatiska notiser till alla inblandade parter blir saker gjorda på rätt sätt, i rätt tid.


Normalt ärende Inom avtalad tid Akut ärende Inom avtalad tid Akut ärende Inom avtalad tid Ärenden Utanför avtalad tid
Tid på dygnet 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 Utanför kontorstid När som helst
Ärendet registreras och tilldelas 4 - 12 h Omgående 1 - 2 h Vid första lucka
Åtgärd påbörjad 24 - 48 h Omgående 2 - 4 h Vid första lucka
Kostnad (ex. moms) 900 kr/h 1450 kr/h 2100 kr/h 900 kr/h
Tid mäts Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart

Faktureringsavgift vid postfaktura: 75 kr. Faktura via e-post är kostnadsfritt. Om ärendet ser ut att ta under 4 timmar påbörjas ärendet utan att estimeras, såvida estimering inte skriftligen begärs.