Menu

Ales & Brews

Bekväm och inspirerande e-handel för ölentusiaster

Brews and Ales desktop view Brews and Ales mobile view
PROJEKT

E-handel

ÅR

2018-

Brief

Alesandbrew.com har en stor entusiasm för öl och detta genomsyrar hela e-handeln. Affärsidén är att sälja öl som inte finns på Systembolaget, online. Utbudet är rullande och består av omkring 250 unika ölsorter åt gången, som byts ut i lagret med jämna mellanrum.

Med stor vikt vid presentationen av produkterna, och genom bra ux- och ui-design erbjuder Ales & Brews trivsam och gemytlig e-handel.

Tjänster

Back-end utveckling

Design & Kreativt

Digital Strategi

Interaktionsdesign

Planering & Strategi

Webbdesign

WooCommerce

WordPress

Resultat

+ 107 % antal besökare
+ 116 % Konverteringsfrekvens
Effektivt kassasystem
Ny webbdesign
Smidig navigation
Enkel administration

Fokus på bekväm och rolig e-shopping

Ales & Brews vänder sig till ölentusiaster med en webbplats som inspirerar och entusiasmerar. Ölsorterna som säljs är exotiska, unika ölsorter med mycket fakta kring – för den som är intresserad. Genom välgjord ux- och ui-design med fokus på att inge rätt känsla, är alesandbrews.com en e-handel som gör det enkelt, bekvämt och roligt att köpa och prenumerera på öl.

Porduktbild

Paket

För att göra det enkelt för administratörer och bekvämt för kunderna, har vi för Ales & Brews byggt en funktion som gör det enkelt att koppla ihop produkter. Denna funktionalitet används bland annat för att skapa ölpaket, där olika ölprodukter kopplas ihop till paket. Även presentationen av bryggerierna kopplas till de olika öl-produkterna, vilket bland annat ger bra SEO.

Iphone_block Produktbild

Filter

För Ales & Brews har vi byggt en filtrering som gör det smidigt och enkelt att filtrera bland deras produkter. Filtret har fokus på bra användarvänlighet och för att fungera bra i mobila enheter. Det filtrerar utifrån ursprungsland, ölstilar och bryggerier. Filtreringen gör att shoppingen känns personlig och bekväm.

Brews and Ales laptop