Menu

PopcornLab

Webbplats blir dynamisk i mötet mellan snygg design och animation

PROJEKT

B2B Marknadsföring

ÅR

2017

Brief

PopcornLab är en 3D-visualiseringsbyrå inriktad på fotorealistiska visualiseringar som fokuserar på att uttrycka sina kunders idéer på ett effektfullt och dynamiskt sätt.

PopcornLab hade med sin design målet att skilja PopcornLab från mängden, men de behövde den tekniska kompetensen för att nå detta mål. I mötet med våra kompetenta utvecklare kunde dessa designidéer både vakna till liv och optimeras för att generera leads.

Tjänster

Back-end utveckling

Front-end utveckling

Teknik & Utveckling

WordPress

Resultat

Webbplats blir dynamisk i mötet mellan snygg design och animation
Integration av design och animation på effektivt sätt
Snabbt utvecklat case med få tickets

Kompetens effektiviserar processen

När externa webbdesigners är med i arbetet behöver PopcornLab utvecklare som snabbt och effektivt bygger önskad design med passande funktionalitet. Genom att kompetenta utvecklare bygger sidan sparar PopcornLab resurser i form av tid och pengar.

Iphone_block

Sätt designen i centrum och “make it pop”

PopcornLabs uttryckssätt är dynamiskt, där de strävar efter att uttrycka sina kunders idéer på ett levande sätt. PopcornLab vill i sitt arbete få information och idéer att väckas till liv och “poppa”. På liknande sätt vill de uttrycka informationen på sin webbplats. Med animationer samt stort fokus på bildens prestanda blir intrycket elegant och intressant, vilket skapar ett högre intresse för PopcornLab och deras tjänster. Ett projekt som både tillät utomstående designer, BVD, och interna utvecklare att fröjdas över utvecklingen.