Svarta lådan

Affärsstöd och e-handelsutveckling för hälsosam matprenumerationstjänst

PROJEKT

E-handel

ÅR

2016-

Brief

Svarta lådan är en exklusiv prenumerationstjänst där du får hälsosam och god mat tillagad av professionell kock hem till dörren. Matpaketen varieras i utförande och mängd, allt efter dina önskemål.

För att effektivisera arbetsprocessen och möjliggöra sitt växande som företag behövde Svarta Lådan teknisk kompetens inom WordPress och digital marknadsföring. Vi hjälper till i Svarta Lådans digitala affärsutveckling, hjälper dem att enkelt sköta sin arbetsplanering och skapar möjligheten att konvertera om deras besökare till betalande kunder.  

Tjänster

Agil projektledning

Back-end utveckling

Dedikerad hosting

Förvaltning

Front-end utveckling

Teknik & Utveckling

Webbdesign

WooCommerce

Resultat

+ 51 % ökad konverteringsfrekvens
Skräddarsydda utvecklade plugins

Genom att stödja kunden får de möjlighet att växa

Svarta Lådan var i ett läge att deras webblösning inte nådde de behoven de hade som ett företag. Innehållet på sidan var svårt för dem att själva ändra, designen var förlegad och de kunde inte få det stöd från tidigare använda webbyrå som de behövde. Med en ny design kunde Svarta Lådan både driva fler besökare till sin sida och konvertera dessa till betalande kunder.

Iphone_block

Skräddarsydda rapporteringsverktyg skapar enkel arbetsplanering

För att Svarta Lådan enkelt skulle kunna sköta sin arbetsplanering byggde vi skräddarsydda rapporteringsverktyg till dem. Genom dessa verktyg både förenklas och effektiviseras Svarta Lådans arbete, vilket ger dem möjlighet att kunna fortsätta sitt växande som företag utan att slösa på sina resurser.