TopLady

E-handel får funktionslyft med byte till WooCommerce

PROJEKT

E-handel

ÅR

2018-

Brief

TopLady är en webbshop som säljer kläder och underkläder för kvinnor, som satsar på att sälja allt från smycken till korsetter. Genom att dagligen uppdatera med nya plagg satsar de på att vara en billig och snabb leverantör på marknaden.

TopLadys e-handel låg tidigare på en prenumenationsplattform, en lösning som fungerade bra när de var ett mindre företag, men har efter hand blivit för statisk för dem. Med TopLadys växande som företag söker de sig till en lösning som ger dem större möjligheter för anpassning, en Open Source-plattform och i detta fall WooCommerce.

Tjänster

Back-end utveckling

Digital Strategi

Innehållsstrategi

Interaktionsdesign

Multisite

Systemintegration

WooCommerce

WordPress

Resultat

Lägre driftkostnader
Flexiblare administration
Möjliggör expansion
Olika kassor med flera valutor
Smidigt att addera nya produkter
Snabbare laddningstid

Att använda WooCommerce kan vara lyftet som behövs för en e-handel

Nu när TopLady tagit steget till WooCommerce kan de enklare växa som företag och lägga sina resurser på de områden som behövs för det. Tidigare var TopLady låsta till leverantörsinställningar för produkter och sortiment, men kan nu förändra och anpassa sina produkter mer fritt, ett vitalt steg för att fortsätta hålla e-handeln modern och fräsch.

Iphone_block

Helheten av en sida sitter i detaljerna

Genom att analysera hur navigationen på e-handeln ter sig kan vi förenkla navigationen och göra köpprocessen smidigare för kunderna. Om det är enkelt och smidigt att göra ett köp, är kunden mer villig att genomföra köpet. Att göra dessa små förändringar kan alltså öka konverteringen. Att förbättra funktionaliteten är en utgift som snabbt blir en investering för en e-handel.

Kunder i olika länder ger olika kassor i olika valutor

Med ett användande av WooCommerce kan vi göra det möjligt för TopLady att använda olika kassa- och betalsystem beroende på i vilket land kunden befinner sig. Tidigare behövde TopLady ha en översikt över lager manuellt, något som både är resurskrävande skapar risk för fel. När vi implementerade WooCommerce skapades möjligheter för TopLady att enkelt få översikt över försäljning och lager, vilket i slutändan leder till nöjdare kunder.