Hem / Angry Creative åker till WordCamp Europe 2022 i Porto som eventsponsor!

Angry Creative åker till WordCamp Europe 2022 i Porto som eventsponsor!

En bild på hamnen i Porto, Portuggal

Personliga möten på Wordcamp Europe är tillbaka!

När kommer vi att vara där?

Förra gången WordCamp Europe hölls fysiskt (Berlin, 2019) var det den största WordCamp någonsin! 2022 går WordCamp Europe av stapeln i Porto, Portugal med planerad konferens den 2-4 juni. Angry Creative kommer att vara där – spännande grejer!

Här är allt du behöver veta just nu. Vi kommer att vara där under hela konferensen, inklusive bidrags-dagen, och vi kommer att sätta igång en dag tidigare för ett speciellt Angry Creative-förkonferens evenemang eftersom det är en fantastisk chans för oss alla att träffas.

Varför åker vi?

Alla de vanliga anledningarna – utbildning, träffa våra branschkollegor, träffa potentiella team medlemmar och kunder, vara gemytlig som ett team och dela allt arbete vi har gjort.

Men visst har vi några nya skäl (eller åtminstone några åter betonade!). Det kommer att vara en tid att återupprätta gamla band som Covid har töjt och en chans att träffas som ett remote företag för första gången. Äntligen lite tid att njuta av en paus från rutinerna. WordCamps är en stor del av den globala WP-gemenskapen och det var för länge sedan vi kände den fantastiska kraften i att vara omgiven av en gemenskap av likasinnade.

Vilka åker?

Hela Angry Creative-teamet har erbjudits chansen att delta fullt ut. Vi håller fortfarande på att fastställa hur många av våra fantastiska kollegor som följer med, men förvänta dig att Team Angry är där i styrka!

Vad ska vi göra när vi är där?

Först kommer vi hålla vårt eget Angry Creative-evenemang, där vi kommer att träffa många av vårt team personligen för första gången. Vårt team kommer att resa från hela Europa och Afrika för att delta. För att säkra en plats, gå med i vårt team!

Vi kommer att delta under hela konferensen så du kommer att se oss vandra omkring, nätverka och träffa människor i communityn, lära oss och höra om WordPress framtid, delta i workshops, träffa leverantörer och WordPress-företag för att lära oss om nya produkter och tjänster.

Hela Angry-teamet kommer att leta efter framtida teammedlemmar och vårt People Ops-team träffar gärna människor som vill veta mer. Vi börjar ordna upp några möten och sidoevenemang med kunder och potentiella kunder också, så om du ska vara där och letar efter en utmärkt WordPress- och WooCommerce-partner så låt oss veta det!

Flera personer från Angry har ansökt om att få tala, så om vi har tur kan du till och med få se oss uppe på scenen eller hålla workshops.

Vi har nu bekräftat att Angry också kommer att vara en event sponsor! Så vi kommer att ha en (blygsam) monter där du alltid kommer att kunna hitta antingen någon från Angry-teamet eller information om hur du får tag i oss för att snacka.

Naturligtvis kommer vi att vara på den officiella festen och vara närvarande på flera av de  sociala aktiviteter och tillställningar som är planerade.

Hur kan du träffa oss?

Om du vill veta mer om att arbeta på eller med Angry Creative så vill vi gärna träffa dig. Det bästa sättet är att kontakta oss, låta oss veta vad du har i åtanke så att vi kan planera in något. Vi är helt remote och letar just nu efter personer som kan ansluta sig till vårt team.

Annars kommer det att finnas gott om möjligheter att träffa teamet i vår monter, vid huvud- och sidoeventen eller genom att kolla upp oss på Twitter, Instagram, Facebook eller LinkedIn och organisera något i sista minuten.

Kul fakta: Senaste WordCamp EU bestod nuvarande Angry-teamet av två separata företag! Sedan dess har det hänt mycket, Pragmatic har gått samman med Angry Creative och vi är numera en av Europas största WordPress och WooCommerce byråer.

Vi kommer att släppa fler nyheter om vad Angry Creative kommer bidra med när evenemanget närmar sig, se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få våra nyheter direkt i din inkorg.

Ska du till Porto och vill prata om att jobba hos oss eller bli partner? Kontakta oss.