Tjänster / DESIGN

Design

Design är en central del av Angry Creatives strategi. Denna process är det som gör att vi kan ta en idé eller ett krav och göra det till en bra upplevelse på din webbplats eller butik.

Hur passar design in?

Vidareutveckling

Vidareutveckling

Att lägga till nya funktioner eller funktionalitet på en befintlig webbplats innebär ofta en designutmaning! I det här sammanhanget hjälper design oss att anpassa oss efter slutupplevelsen och ge en solid mall för utvecklingsteamet att arbeta efter.

Nya projekt

Nya projekt

Nya projekt är en spännande process för alla. I det här sammanhanget är design ofta en mer omfattande process eftersom vi ibland behöver gå hela vägen ”tillbaka” till varumärket för att säkerställa att vi har en solid designgrund.

Designprocess

Designprocess

Gör rätt intryck med en modern WordPress-webbplats som tydligt kommunicerar vad du erbjuder och hur du kan hjälpa dina kunder.

Designprocessen börjar med en förståelse för den vision du har för din webbplats. Denna vision innefattar hur det ska se ut, hur den ska påverka användarnas beteende och hur den kommer att omvandla besökare till verkliga kunder.

Din nya webbplats måste se bra ut, den måste uppfylla ditt företags varumärkesriktlinjer och återspegla ditt företags värden. Men framför allt är det viktigt att den uppfyller förväntningarna för din målmarknad.

Förutom utseendet och känslan kommer du att ha några grundläggande mål för webbplatsen. Oavsett om dessa handlar om att driva trafik, konvertera förfrågningar eller försäljning, så håller vi fast vid dina mål och använder dem för att driva webbdesignprocessen.

Det handlar inte bara om hur din webbplats ser ut. Hela användarupplevelsen och kundresan dikterar hur framgångsrikt din webbplats omvandlar potentiella kunder till betalande kunder. Vi använder dina egna insikter och kunddata för att informera den kreativa processen, och vi hjälper dig att visa att du kan lösa dina kunders affärsproblem.

Den övergripande strukturen och layouten på en webbplats är avgörande för användarupplevelsen. Du kanske redan är nöjd med en menystruktur, men om inte kan vi guida dig i att utveckla en logisk, användarcentrerad struktur som säkerställer en smidig navigeringsupplevelse. Dina kunder kommer att se den mest relevanta informationen och lätt kunna hitta nyckelsidor, vilket förbättrar hur de interagerar med ditt varumärke.

Vi kan skapa skräddarsydd grafik som visar din produkt, dina tjänster eller processer och kan designa ikoner för att matcha stilen på webbplatsen.

Våra webbdesigntjänster

 1. Varumärke

  Eventuella varumärken behöver ibland arbete för att säkerställa att de är optimerade för digital användning inklusive användning av ikoner, grafik och typografi.

 2. Wireframing

  Wireframes tillåter oss att tillsammans visualisera sidlayouter, navigering och nyckelupplevelser på en webbplats.

 3. Stilguide

  WordPress möjliggör mycket flexibelt innehållsskapande. Vår stilguideprocess säkerställer att ditt innehållsteam kan använda den flexibiliteten utan att förlora designsammanhållning.

 4. Webbplatsdesign

  I det här steget tar vi dina wireframes, ditt varumärke, din stilguide och kombinerar dem för att ge dig en överblick för hur sidan faktiskt kommer att se ut och kännas.

 5. Användarupplevelse

  Under hela designprocessen har vårt designteam slutprodukten i åtanke för att hjälpa ditt team och dina besökare att nå sina mål.

Designtjänster för webb