BRANSCHLÖSNINGAR

Lösningar för olika branscher

De verktyg vi använder är väldigt flexibla, men vi har extra mycket erfarenhet runt ett par olika branschers unika utmaningar och har mycket färdigt på hyllan för just dessa utmaningar.

Typiska lösningar

Multinationella E-handlare

För multinationella e-handlare är det avgörande att ha en robust och skalbar e-handelsplattform som kan hantera deras globala verksamhet och möta kraven från olika marknader och regioner. Vi förstår komplexiteten och unika utmaningar som multinationella e-handlare står inför och erbjuder skräddarsydda lösningar som kan hjälpa dem att växa och lyckas på den internationella scenen.

Qala är vår produktiserade WordPress- och WooCommerce-plattform. Ett projekt med Qala ger en stabil och kostnadseffektiv grund till ett fast pris där vi sedan hjälper er att bygga det som behövs. Vårt underhållsteam ser sedan till att ni löpande får ta del av de förbättringar och den innovation vi skapar.

Tillverkande industri

Tillverkande industriföretag har ofta en större produktflora av egna produkter, ibland i kombination med andras produkter.

Qala innehåller funktioner och koncept för B2B försäljning.

 • Återförsäljarportal
 • B2B-checkout
 • Produktlistningar
E-handel

Kundwebbar för profil- och reklamföretag

För de flesta företag inom profil, tryck och reklam är det i stort sett standard att tillhandahålla sina avtalskunder med sina egna skräddarsydda e-handels lösningar där deras personal eller medlemmar enkelt kan beställa allt från tröjor till cyklar med logotyp på.

Med hjälp av vår lösning Qala kan du som driver ett profilföretag få en lösning där du vet vad du betalar för varje shop, och shoparna kan antingen skapas standardiserat eller skräddarsys ner i minsta detalj.

 • Punch-out lösningar
 • On-demand
 • Lagerhållning
 • Ekonomiautomation

Webbplatser för multinationella organisationer

Vi har lång erfarenhet av att jobba med företag som har många distribuerade enheter utspridda över hela världen. Vi utgår från våra tidigare erfarenheter och hjälper sedan till att bygga skräddarsydd funktionalitet.

Vi hjälper till att hålla supportkostnader nere genom att stödja ett internt team och finns där för att hjälpa till i vått och torrt.

 • Rättighetsstyrning
 • Arbetsflöden
 • Second / Third line support

Prata med oss om vilken lösning som passar er

Prata med vår lösningsexpert Jimmy Rosén för att se hur vi kan hjälpa er.

Koncerner med många varumärken

För koncerner kan det lätt bli att lösningarna blir spretiga och dyra att underhålla. Genom vår lösning kan koncerner med många olika varumärken konsolidera sina digitala lösningar och på så sätt hålla nere både investerings- och supportkostnader.

Varje unik verksamhet kan ha sitt egna uttryck och sina egna funktioner, men genom att använda vår lösning finns en röd tråd genom alla lösningar vilket underlättar för den centrala IT organisationen och gör det enklare att rotera personal.

Medieföretag och publicister

För många publicister och medieföretag är det avgörande att ha tillgång till effektiva och anpassningsbara digitala plattformar för att hantera sin publicerings- och distributionsprocess. Vi förstår vikten av att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov och krav.

 • Prenumerationssystem
 • Personalisering
 • Content gating
 • Rättighetsstyrning
 • Arbetsflöden
 • Annonshantering

Hur vi arbetar

Customer

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Agile

Agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess som delar upp projektet i så kallade ”sprints”.

Workshops

Workshops, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för dig som kund kan workshops användas tillsammans med dig, där vi skriver användarberättelser och får en helhet av projektet.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå