Webbplatser för multinationella organisationer

Vi levererar skräddarsydda webblösningar för multinationella organisationer

Ni är här för att ni söker lösningar för att hantera ert företags globala webbnärvaro. Vi vet att det är en utmaning, men det är en utmaning vi är redo att möta.

Saknar ni en partner för era multinationella utmaningar?

Vi förvandlar de komplexa utmaningarna med global webbnärvaro till enkla, hanterbara lösningar. Vare sig det handlar om rättighetsstyrning, arbetsflöden eller andra utmaningar.

Genomgående support för hela organisationen

Vi erbjuder effektiv och snabb support genom e-post, projektledningsverktyg och chatt. Om ni önskar att optimera kostnaderna kan ni hantera första linjens support internt och förlita er på oss för second line-support vid behov.

Vi har lösningen på ert problem – Qala

Qala är en optimal lösning för organisationer med ambitioner att gå internationellt, som samarbetar med diverse redaktionsteam över flera länder eller hanterar stora volymer av trafik.

Med vår plattform kan ni behålla er unika identitet, samtidigt som en konsekvent kvalitet upprätthålls över alla lösningar. Eliminera krånglet med att engagera flera byråer – centralisera istället med oss för enkelhet och enhetlighet.

Rättighetshantering

Med vår lösning blir administrationen av rättigheter smidig och effektiv. Oavsett vilken av era webbplatser som kräver justeringar av rättigheter, kan dessa ändras enkelt och snabbt.

Denna funktion ger er frihet att skräddarsy tillgång och kontroll för varje enskild webbplats, vilket i sin tur bidrar till en högre säkerhetsnivå och effektivare arbetsflöden.

Flerspråkighet

Att driva en flerspråkig webbplats behöver inte vara komplicerat. Med vår tjänst kan vi effektivt länka och hantera översättningar över ert webbplatsnätverk, oavsett om det gäller sidor, blogginlägg eller kategorier.

Vi tar bort bördan och gör arbetet åt er. Så ni kan fokusera på det ni gör bäst, medan vi hanterar komplexiteten med flerspråkig webbplatsadministration.

Med vår tjänst kan ni enkelt skala er webbplats globalt.

Maximera er webbplatsprestanda

Med vår Prestandagaranti så kan vi åstadkomma en page speed upp till 90+. Öka er webbplats hastighet och ge era besökare en blixtsnabb och smidig upplevelse.

Kostnadseffektivitet

För varje uppsättning av 10 multisite-instanser ni lägger till, adderas endast 2 timmars utveckling per månad. Detta leder till en förutsägbar och kostnadseffektiv lösning som frigör er från bekymmer över uppblåsta månadskostnader när ni vill lansera fler webbar.

Skräddarsydd visning beroende på plats

Vi på Angry Creative förstår hur viktigt det är att anpassa användarupplevelsen baserat på var era besökare befinner sig.

Därför erbjuder vi Geo-IP-tjänster som en integrerad del av vår helhetslösning.

Detta gör det möjligt att erbjuda en skräddarsydd, relevant och lokaliserad upplevelse för alla era webbplatsbesökare.

Optimerade arbetsflöden för redaktörer

Vår tjänst tillhandahåller de verktyg som behövs för att säkerställa optimerade arbetsflöden för redaktörer, där varje ändring systematiskt granskas, bilder alltid inkluderas, och inget innehåll publiceras utan att först ha godkänts av en ansvarig.

Vårt arbete talar för sig självt

Organisationer som Mercuri International och Plan International har nyttjat vår lösning och dess funktioner för att förvandla sina webbplatser till effektiva resurser för sina globala team.

Se deras case här nedan för att se hur vi hjälpte dem att nå sina mål.

Frågor & svar

Timtaxan är för hög/högre än vad vi betalar nu

Vi är en erfaren internationell byrå. Vårt utvecklingsteam består mestadels av seniora utvecklare som kan hantera komplexa problem och snabbt lösa problem tack vare deras erfarenhet. Ju snabbare vi kan lösa ert problem, desto mindre betalar ni vilket balanseras ut med en lägre timtaxa men mer junior personal som behöver längre tid. Ni betalar endast för den tid vi använder. Vi tar dessutom inte betalt för vår kundservice eller kvalitetssäkring vilket innebär att vi kan vara proaktiva och ge er experttips utan extra kostnad.

Vi vill inte bli inlåsta

Anledningen till att vi älskar WordPress är på grund av dess öppna källkods community. Med WordPress, till skillnad från skräddarsydda CMS, är ni aldrig riktigt inlåsta eftersom det är öppen källkod. Ni kan lämna Angry Creative när som helst (uppsägningstider och kostnader framgår i kontrakten) och ta er webbplats med er. Det ni inte längre får, är tillgång till våra uppdateringar och nya funktioner.

Vi vill vara 100% säkra på vad vi får och hur mycket det kommer att kosta

Beroende på er förfrågan kommer vi antingen att genomföra en workshop eller en undersökning för att säkerställa era behov och planera för att leverera. Våra uppskattningar baseras på erfarenhet, så de är inte gissningar, men erfarenheten visar också att man aldrig vet vad som kan dyka upp. Våra uppskattningar tar hänsyn till detta i viss utsträckning. Budgeten kommer att kommuniceras med er vid varje steg med olika alternativ presenterade.

Hur många omgångar av designfeedback kommer vi att få?

Som en del av det fasta priset för Qala-projektet planerar vi för två rundor av feedback. På grund av det uppstartsmöte vi kommer att ha med er innan vi börjar, och vår erfarenhet, överskrider vi sällan detta. Om det behövs kommer vi att uppskatta hur mycket extra tid som behövs så ni har något att ställa er till.

Vi vill ha tillgång till vår kod

Vi håller er webbplats säker och stabil hela tiden. Som en del av vårt underhållspaket betalar ni en fast avgift varje månad för att vi ska ta fullt ansvar för detta. Om andra har tillgång till koden kan vi inte avgöra var ett fel kan ha uppstått och inte heller kunna garantera att problemet blir åtgärdat.

Vi kan köpa ett tema/en webbplats billigare någon annanstans

Ni får vad ni betalar för. Med Qala får ni flera års erfarenhet, bästa praxis, användartester och anpassade funktioner som inte finns tillgängliga någon annanstans. Ni får också tillgång till uppdateringar och nya funktioner när de kommer ut.

Ta första steget mot en effektivare lösning

Boka ett möte med vår expert Jimmy och upplev skillnaden med Qala.

Hur vi arbetar

Customer

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Agile

Agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess som delar upp projektet i så kallade ”sprints”.

Workshops

Workshops, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för dig som kund kan workshops användas tillsammans med dig, där vi skriver användarberättelser och får en helhet av projektet.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå