tjänster

Specialiserade WordPress- och WooCommerce-tjänster för alla dina behov

Här hos Angry Creative erbjuder vi två primära tjänster: nya projekt och förvaltning. Genom dessa tjänster kan vi leverera ett antal affärslösningar baserade på ett brett spektrum av tekniska och marknadsföringsmetoder.

Nya projekt

Oavsett om du behöver en helt ny webbplats eller en ombyggnad; oavsett om det är en enkel marknadsföringswebbplats eller en komplex WooCommerce-implementering, kommer vårt erfarna team att arbeta med dig för att utveckla en lösning som är anpassad för dina affärsbehov. Vi behandlar ditt projekt som om det är vårt eget och använder vår expertbedömning för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av WordPress stora ekosystem av open source.

Förvaltning

Om du har en befintlig webbplats men letar efter en professionell digital partner som hjälper dig med det tekniska, är detta tjänsten för dig. Kanske kuggar det inte länge i med er nuvarande byrå eller är ditt interna team helt enkelt för upptaget för att ta hand om din webbplats just nu. Oavsett anledning är vi specialiserade på granskning, migrering, åtgärder och förbättring av WordPress- och WooCommerce-webbplatser.

Lösningar

Några av de lösningar vi kan erbjuda.

E-handel med WooCommerce

WooCommerce är ett perfekt komplement till WordPress och erbjuder stor frihet till ägare av e-handel att både växa och utveckla sina webbshoppar, med frihet i val av betallösning, leveranslösning och mycket mer. Eftersom att WordPress och WooCommerce är organiska och växande plattformar följer utvecklingen med i tiden.

Marknadsplattform med WordPress som grund

Ett CMS underlättar för webbadministratörer på de sätt att istället för att du själv ansvarar för att skriva in varje ny bild, text och dylikt i koden, så låter du ett datasystem sköta hanteringen av innehållet. Själva innehållet sparas i en databas och visas i olika scriptsspråk som t.ex. PHP, Asp och Perl. CMS innebär alltså att du skär ner på massor av det manuella arbetet då arbetet blir mer automatiserat.

WordPress LMS

Vi kan hjälpa er med lösningar för att öka kunskapen och certifiera både externa och interna parter.

Vi är duktiga på en hel del mer, vad kan vi hjälpa er med?

Skräddarsydda applikationer och webbplatser

Vi hjälper er genom att ta fram skräddarsydda system specifika just för era behov som företag.

Vidareutveckling

Vi erbjuder löpande förslag på utvecklande åtgärder och den hjälp som krävs att implementera dem.

Förvaltning

Vi tar ansvar för underhåll samt drift & hosting av WordPress & WooCommerce.

Tillämpningar

Det här är några av de atomiska färdigheter som vi använder för att leverera våra tjänster.

Vår E-handelslösning Qala

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver som e-handlare tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Så arbetar vi med Open Source

Alla digitala affärsmodeller bygger på en uppsjö av mjukvara, varav väldigt stora delar är öppen källkod. Över hela världen lägger en oerhörd mängd människor ner sin kropp och själ på fritiden i de passionsprojekt som är öppen källkod. Denna otroliga decentraliserade volontärism representerar mänskligheten när den är som bäst.

Vår arbetsmetodik

Att vara kund hos oss

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ert projekt från ax till limpa och hjälper er sedan med helheten för att lyfta er affär.

Att arbeta med agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess delar man projektet i så kallade ”sprintar”.

Workshop, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för er som kund så kan workshops användas tillsammans med er, där vi skriver user stories och får en helhet av projektet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september