Tjänster

Specialiserade WordPress- och WooCommerce-tjänster för alla dina behov

Här på Angry Creative arbetar vi gärna med både nya och befintliga webbplatser, oavsett om vi byggt dem eller inte. För oss är standardisering i projekt viktigt eftersom vi har sett hur stor vikt det har för att kunna leverera professionella WordPress-tjänster av hög kvalitet. Du kommer att upptäcka att våra tjänster speglar detta.

Att börja jobba med oss

Nya projekt

Nya projekt

Oavsett om du behöver en helt ny webbplats eller en ombyggnad; oavsett om det är en enkel marknadsföringswebbplats eller en komplex WooCommerce-implementering, kommer vårt erfarna team att arbeta med dig för att utveckla en lösning som är lyhörd för dina affärsbehov. Vi behandlar ditt projekt som om det vore vårt eget, och använder vår expertbedömning för att hjälpa dig att få ut det mesta möjliga av WordPress-ekosystemet med öppen källkod.

Övertagning

Övertagningar

Om du har en befintlig WordPress-webbplats men letar efter en professionell partner för att hjälpa dig med den, är det här tjänsten för dig. Kanske har du tappar förtroende för din nuvarande byrå eller så är ditt interna team helt enkelt för upptaget för att ta hand om din webbplats just nu. Oavsett anledning är vi specialiserade på att granska, standardisera, migrera och förbättra WordPress- och WooCommerce-webbplatser.

Uppföljning av tjänster

Vidareutveckling

Vidareutveckling

Det är vanligt att befintliga webbplatser behöver vidareutvecklas under sin livslängd. Detta är hälsosamt och naturligt och det bästa är att WordPress är byggt för iterativa förbättringar! Att leverera projekt ovanpå befintliga platser skiljer sig från nybyggnationer och vi har en specialistprocess utformad för att optimera framgången här.

Förvaltning

Förvaltning

Oavsett om din webbplats kräver aktiv pågående utveckling och support eller inte, om du bara letar efter en pålitlig partner för att vara värd för din webbplats, oavsett om din webbplats är liten eller omsätter miljontals kronor per år, är Angry här för att tillhandahålla specialisthosting, genomföra uppdateringar och se till att din webbplats är säker, säkerhetskopierad och tillgänglig.

Lösningar vi använder

E-handel

E-handel med WooCommerce

WooCommerce är ett perfekt komplement till WordPress och erbjuder utmärkt frihet för e-handelsägare att både växa och utveckla sina webbshoppar, med frihet att välja betallösning, leveranslösning och mycket mer. Eftersom WordPress och WooCommerce är organiska och en växande plattformar följer utvecklingen med tiden.

Content management system

CMS och marknadsförings-webbplatser

WordPress startade som en bloggplattform och är fortfarande exceptionellt stark som en innehållsmarknadsföringsplattform. Det passar utmärkt om du letar efter en företagswebbplats, produktmarknadsföringssite eller om du är en utgivare (och dessutom tusen andra användningsområden för innehållsmarknadsföring!)

Learning Management Systems

Learning Management Systems (LMS)

I en värld där företag måste verka globalt, i stor skala och på distans men ändå leverera värde och upprätthålla intern sammanhållning, är LMS en trendlösning. Det är ett mycket flexibelt koncept och kan användas för ditt interna team, för att utbilda befintliga kunder eller som en betaltjänst i sig.

Qala WordPress platform

Qala, vår WordPress-plattform

Qala är vår produktiserade WordPress- och WooCommerce-plattform. Den erbjuder allt du behöver för att snabbt och kostnadseffektivt skapa projekt som också erbjuder bevisad stabilitet, kvalitet och flexibilitet. Detta gör att vi snabbt kan gå vidare till ett stadium av iterativ smidig leverans av förbättringar.

Qala har särskilda styrkor för e-handel och LMS-byggen där dess beprövade, modulära tillvägagångssätt tillför mycket värde och minskar många risker.

Hur vi arbetar

Networking icon

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Att arbeta med Angry Creative

Agile icon

Att arbeta med agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess delar man projektet i så kallade ”sprintar”.

Mer om agil digital leverans

Lamp icon

Workshop, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för er som kund så kan workshops användas tillsammans med er, där vi skriver user stories och får en helhet av projektet.

Mer om workshops

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå