WORDPRESS

WordPress är det självklara CMS valet för de flesta webbprojekten

CMS

WordPress är världens mest använda CMS av en anledning

Att satsa på WordPress innebär att man får mest för pengarna. Öppen källkod utan licenskostnader och etablerade lösningar som snabbt kan anpassas ger mer pengar i projektet. Idag driver WordPress mer än 40% av världens webbplatser. WordPress används av allt ifrån stora publicister, e-handlare och kända företag till lokala modebloggare. WordPress är enkelt att anpassa efter de behov som finns i projektet. Integrationer till andra system är enkelt med WordPress integrationsplattform.

WordPress är ett perfekt val för flera olika typer av webbplatser

Vår E-handelslösning Qala

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver som e-handlare tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Vad gör oss bättre?

Att jobba med WordPress som plattform mot stora företag och organisationer innebär att vi behövt lägga mycket tid och bli riktigt bra på en hel del saker

Utveckling

Många av de kostnadsfria tilläggen som finns för WordPress utvecklas snabbt. För att se till att våra kunder får alla fördelarna och ingen av nackdelarna är vi duktiga på Continuous Delivery & test.

Flexibla lösningar

Våra kunder behöver kunna röra sig framåt – snabbt. Vi utformar därför lösningen så att det går snabbt och smidigt att uppnå det man vill allteftersom prioriteringar förändras.

Skalbarhet & drift

Vi är vana vid att hantera stora webbplatser med stora trafikmängder. Lastbalansering, cache, klustring och CDN är ett lika normalt inslag i vardagen som morgonkaffet.

Säkerhet

Vår tekniska förvaltning är bland den bästa i vår bransch. Våra lösningar har säkerhet i tänket med från start, och vi klarar av att säkra upp befintliga lösningar där andra misslyckats.

Problemlösning

Det finns inget problem som är för stort eller för litet för oss att ta oss an. Vi är kreativa problemlösare och hjälper till att skapa innovativa lösningar på affärsproblem.

Kvalitet & stolthet

För oss är det inte bara ännu en leverans. Vi granskar varandras arbete i sömmarna innan vi släpper det vidare. Allt för att undvika problem för våra kunder.

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå