Medieföretag och publicister

Snabba, skalbara och kostnadseffektiva webbar för medieföretag och publicister

Vi erbjuder flexibla och anpassningsbara lösningar som passar just ert företags behov. Från prenumerationssystem till annonshantering – upptäck hur våra funktioner kan revolutionera ert företag

Ett urval av kunder vi arbetat med

Effektiva verktyg för dagens medieföretag

Med vår lösningsoptimerade tjänst – Qala, kan vi hjälpa er att hantera allt från content gating till annonshantering och arbetsflöden.

Öka er effektivitet, skala er trafik och förbättra arbetsflödet för era redaktörer med hjälp av vår lösning. Vi är här för att ge er verktygen för att lyckas.

Upptäck fördelarna med öppen källkod

Många publicister använder sig av stängda lösningar med många år på nacken. Med öppen källkod sjunker kostnaderna för nyutveckling kraftigt då många funktioner redan finns färdiga – antingen att vi har byggt dem eller att någon annan har. Framtiden kräver flexibilitet – och det levererar vi.

Från stöd för prenumerationssystem till skräddarsydd personalisering av innehåll – vi har alla verktygen för att stödja ert företag och era kunder oavsett behov.

E-handel

Kostnadseffektivitet

För varje uppsättning av 10 multisite-instanser ni lägger till, adderas endast 2 timmars utveckling per månad. Detta leder till en förutsägbar och kostnadseffektiv lösning som frigör er från bekymmer över uppblåsta månadskostnader när ni vill lansera fler webbar.

Maximera er webbplatsprestanda

Med vår Prestandagaranti så kan vi åstadkomma en page speed upp till 90+. Öka er webbplats hastighet och ge era besökare en blixtsnabb och smidig upplevelse.

Vår framgång mäts genom våra kunders framgång

Vi är stolta över att ha hjälpt många medieföretag och publicister att växa och utvecklas. Kolla in några av våra case här nedan.

E-handel

Det går snabbt att komma igång hos oss

Vår lösning är mer än bara ett verktyg – det är en investering i er framtid. Kom igång idag och se skillnaden vi kan göra.

Med våra färdiga moduler kan ni skapa en unik digital upplevelse för era användare. Lägg till era egna funktioner och anpassa fritt för att spegla ert varumärke på bästa sätt. Valet är helt och hållet upp till er.

E-handel

Mycket trafik? Inga problem

Vår plattform är robust och byggd för att hantera även de mest intensiva trafiktopparna. Tack vare våra unika komponenter, som ni bara hittar hos oss, står Qala pall även under de mest krävande förhållandena.

E-handel

Frågor & svar

Timtaxan är för hög/högre än vad vi betalar nu

Vi är en erfaren internationell byrå. Vårt utvecklingsteam består mestadels av seniora utvecklare som kan hantera komplexa problem och snabbt lösa problem tack vare deras erfarenhet. Ju snabbare vi kan lösa ert problem, desto mindre betalar ni vilket balanseras ut med en lägre timtaxa men mer junior personal som behöver längre tid. Ni betalar endast för den tid vi använder. Vi tar dessutom inte betalt för vår kundservice eller kvalitetssäkring vilket innebär att vi kan vara proaktiva och ge er experttips utan extra kostnad.

Vi vill inte bli inlåsta

Anledningen till att vi älskar WordPress är på grund av dess öppna källkods community. Med WordPress, till skillnad från skräddarsydda CMS, är ni aldrig riktigt inlåsta eftersom det är öppen källkod. Ni kan lämna Angry Creative när som helst (uppsägningstider och kostnader framgår i kontrakten) och ta er webbplats med er. Det ni inte längre får, är tillgång till våra uppdateringar och nya funktioner.

Vi vill vara 100% säkra på vad vi får och hur mycket det kommer att kosta

Beroende på er förfrågan kommer vi antingen att genomföra en workshop eller en undersökning för att säkerställa era behov och planera för att leverera. Våra uppskattningar baseras på erfarenhet, så de är inte gissningar, men erfarenheten visar också att man aldrig vet vad som kan dyka upp. Våra uppskattningar tar hänsyn till detta i viss utsträckning. Budgeten kommer att kommuniceras med er vid varje steg med olika alternativ presenterade.

Hur många omgångar av designfeedback kommer vi att få?

Som en del av det fasta priset för Qala-projektet planerar vi för två rundor av feedback. På grund av det uppstartsmöte vi kommer att ha med er innan vi börjar, och vår erfarenhet, överskrider vi sällan detta. Om det behövs kommer vi att uppskatta hur mycket extra tid som behövs så ni har något att ställa er till.

Vi vill ha tillgång till vår kod

Vi håller er webbplats säker och stabil hela tiden. Som en del av vårt underhållspaket betalar ni en fast avgift varje månad för att vi ska ta fullt ansvar för detta. Om andra har tillgång till koden kan vi inte avgöra var ett fel kan ha uppstått och inte heller kunna garantera att problemet blir åtgärdat.

Vi kan köpa ett tema/en webbplats billigare någon annanstans

Ni får vad ni betalar för. Med Qala får ni flera års erfarenhet, bästa praxis, användartester och anpassade funktioner som inte finns tillgängliga någon annanstans. Ni får också tillgång till uppdateringar och nya funktioner när de kommer ut.

Ta första steget mot en effektivare lösning

Boka ett möte med vår expert Jimmy och upplev skillnaden med Qala.

Hur vi arbetar

Customer

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Agile

Agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess som delar upp projektet i så kallade ”sprints”.

Workshops

Workshops, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för dig som kund kan workshops användas tillsammans med dig, där vi skriver användarberättelser och får en helhet av projektet.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå