Våra lösningar

Våra lösningar med WordPress

WordPress är oändligt flexibelt – eftersom det är öppen källkod är detta ingen överdrift. Det är dock särskilt väl lämpad för vissa användningsområden. Angry Creative har ett särskilt fokus på publicist- / marknadslösningar, E-handel och LMS-lösningar som är komplexa och affärskritiska. Men detta sätter oss också i förarsätet för att leverera CMS-webbplatser för organisationer som värdesätter kvalitet.

Typiska lösningar

Prata med oss om vilken lösning som passar er

Prata med vår grundare Jimmy Rosén för att se hur vi kan hjälpa er.

E-handel

E-handel med WooCommerce

WooCommerce är ett perfekt komplement till WordPress och erbjuder utmärkt frihet för e-handelsägare att både växa och utveckla sina webbshoppar, som med friheter att välja betallösning, leveranslösning och mycket mer. Eftersom WordPress och WooCommerce är organiska och växande plattformar följer utvecklingen med tiden.

Marknadsföringswebbplatser

CMS & Marknadsföringswebbplatser

WordPress började som en bloggplattform och är fortfarande exceptionellt stark som en innehållsmarknadsföringsplattform. Det passar utmärkt om du letar efter en företagswebbplats, produktmarknadsföringssite eller om du är en utgivare (eller något av alla andra oändliga användningsområden för innehållsmarknadsföring!)

Applikationer

Learning Management Systems (LMS)

I en värld där företag måste verka globalt, i stor skala och på distans men ändå leverera värde och behålla intern sammanhållning, är LMS en trendlösning. Det är ett mycket flexibelt koncept och kan användas för ditt interna team, för att utbilda befintliga kunder eller som en betaltjänst i sig.

Qala

Qala, vår WordPress-plattform

Qala är vår produktiserade WordPress- och WooCommerce-plattform. Ett projekt med Qala ger en stabil och kostnadseffektiv grund till ett fast pris där vi sedan hjälper er att bygga det som behövs. Vårt underhållsteam ser sedan till att ni löpande får ta del av de förbättringar och den innovation vi skapar.

Qala har särskilda styrkor för redaktionella lösningare-handel och LMS-lösningar där dess beprövade, modulära tillvägagångssätt tillför mycket värde och minskar risker.

Hur vi arbetar

Customer

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Agile

Agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess som delar upp projektet i så kallade ”sprints”.

Workshops

Workshops, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för dig som kund kan workshops användas tillsammans med dig, där vi skriver användarberättelser och får en helhet av projektet.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå