Tjänster / Övertagningar

Övertagningar

För befintliga webbplatser som använder WordPress. Om du letar efter vidareutveckling av en befintlig site eller bara en pålitlig partner för att ta hand om din site, då är våra tjänster för dig. Angry Creatives tjänster erbjuds endast för siter vi förvaltar. För att förvalta en webbplats som vi inte har byggt går vi igenom en övertagningsprocess först.

Hur passar övertagning in?

Vidareutveckling

Innan vidareutveckling

För personer som har en befintlig webbplats och behöver slutföra vidareutvecklingsarbete utöver de små justeringar och förändringar som kan täckas av support.

Förvaltning

Innan förvaltning

Angry Creative erbjuder obligatoriska hosting-, förvaltnings- och supporttjänster för WordPress-baserade webbplatser vi arbetar på. Övertagning gör att vi kan leverera löpande tjänster.

Hur fungerar övertagningar?

Granskning

Granskning

Innan vi tar över din webbplats måste vi se över din webbplats design, kod och SEO. Det är viktigt för oss att förstå din webbplats för att vi ska kunna ta ansvar och förvalta den och för att vi skall kunna ge dig rätt rådgivning om bästa och den mest kostnadseffektiva vägen framåt.

Resultatet av granskningen är en rapport som presenterar våra resultat. Rapporten innehåller en lista med åtgärdspunkter, av vilka några måste slutföras för att din webbplats ska anpassas till Angry Creatives standarder och för att vi ska kunna fortsätta övertagningsprocessen.

Standardisering

Standardisering

Angry Creative tror på standardisering. För att ta över en webbplats måste vi se till att den följer Angry Creatives standarder. Dessa standarder gör att vi kan underhålla och utveckla din webbplats effektivt, säkerställa att din webbplats kör kvalitetskod och att hela vårt utvecklingsteam kan börja jobba med din webbplats snabbt och smidigt.

Illustration of happy movers

Migration

När alla obligatoriska åtgärder från revisionen är lösta är vi redo att migrera webbplatsen från din befintliga hosting och börja leverera pågående tjänster. Migrering kräver noggrann samordning, särskilt när det gäller e-handel eller LMS, för att upprätthålla tillgängligheten för dina besökare.

Övertagning

Övertagningen är klar!

När webbplatsen har migrerats så hostar och förvaltar vi nu din webbplats. Detta gör att vi kan leverera support- och vidareutvecklingstjänster för att möta dina affärsbehov, trygga i vetskapen om att vi har tagit fullt ansvar för webbplatsen.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå