Menu

Support & vidareutveckling av er WordPress & WooCommerce-webbplats

Vi erbjuder en mängd paketlösningar för att ni skall få löpande förslag på utvecklande åtgärder och den hjälp som krävs att implementera dem, allt enligt era behov och förutsättningar.

Digitalisering & effektivisering

Öka konvertering (CRO & UX)4h / mån

Vi hjälper till att slipa på budskapet, dess paketering, utseende och tillgänglighet för att korta vägen till köpbeslut och öka utfallet från besökarna.

Öka Webbtrafiken
Öka trafiken20-100h+ / mån

Med en strategisk mix av innehåll, marketing automation och annonsering hjälper vi till att öka mängden intresserade besökare till era kanaler till lägsta möjliga pris.

Öka Konverteringen
Digitalisering & automation100h+ / mån

Våra utvecklarteams hjälper till att digitalisera och effektivisera tidsödande manuella processer så att er organisation kan spendera tid där den ger mest värde.


Hur ökar vi konverteringen?

Webbanalys
Webbanalys

Vi börjar såklart med att plocka alla lågt hängande frukter. Efter det gör vi en workshop där vi antingen tittar djupare på UX eller kartlägger er kundresa. Detta resulterar ofta i en holistisk strategi med mängder av möjliga åtgärder.

Prioritering & utveckling
Prioritering & utveckling

Våra designers & utvecklare tar fram lösningsförslag ihop med skisser som ni kan välja att implementera.

Löpande test & återkoppling
Löpande test & återkoppling

Vi schemalägger löpande återkopplingar och i dessa går vi tillsammans igenom era KPIer. Vi går igenom tester och driver från dessa teser om hur vi kan göra förbättringar.


Hur ökar vi trafiken?

Mätning & webbanalys
Mätning & webbanalys

Vi börjar med att etablera god sed inom mätning. Klickar kund på ett telefonnummer, fyller i ett formulär eller köper en produkt skall detta rapporteras på rätt sätt.

Design, UX & landningssidor
Nyckelordsanalys

Vi hjälper er att analysera ert nuläge och vilka ord ni rankar väl på, och lyfter fram vilka möjligheter som finns - oavsett vart möjligheten finns. Här vill vi gärna också kartlägga er kundresa för att få bästa bild av vad som behöver göras.

A/B-tester, SEO, AMP & tekniska förbättringar
SEM, SEO, Inbound, A/B-tester, AMP & tekniska förbättringar

Vi skapar en mix av innehåll, marketing automation och annonsering som passar er plånbok och strategi. Dessa åtgärder ihop med tekniska förbättringar hjälper till att öka mängden intresserade besökare till era kanaler.


Våra kunder


Hur kan vi vidareutveckla er webbsatsning?

Vi kan hjälpa er att kartlägga era konkurrenters digitala strategier, men också att lyfta fram möjligheter som ni kanske inte tänkt på.

Vi är erfarna digitala affärsutvecklare. Vi kan hjälpa er med frågor runt monotesering av digitala produkter, men vi kan också hjälpa er på sätt att tjäna pengar som ni inte tänkt på idag.

Webbplatser skall inte bara vara fina och varumärkesbyggande - de skall driva affären på ett eller annat sätt. Med dataanalys som utgångspunkt hjälper vi er att driva trafik och förstå era besökare. Baserat på denna förståelse hjälper vi till med ändringar och förbättringar som skapar värde för er organisation.

Mätning handlar om mer än bara att lägga in en enkel spårkod. Det finns mängder av aspekter och variabler som kan påverka era rapporter. Vi hjälper er att få in datat korrekt och att det kommer ut ut värdefulla rapporter från det.

Prova nya funktioner eller pilottesta ett sidoprojekt? Vi arbetar effektivt bakom kulisserna för att din webbplats ska kunna nå nya höjder.

Har ni en marknadsavdelning? Då kan vi hjälpa dem kring huruvida deras artiklar och texter är "tillräckligt" bra och få dem att växa till vassa digitala marknadsförare.

Vi hjälper er att skapa det innehåll som behövs och bygga smarta automatiseringar som leverar varma leads till era säljare.

Vi hjälper er med Google AdWords, filar på titlar på era landningssidor, fixar mikroformat i era sidmallar och jagar länkar åt er.

Beroende på avtalets omfattning så schemalägger vi våra avstämningar tightare, och lite längre isär om vi gör färre aktiviterer för er. Normalt är dock att vi hörs åtminstone en gång i kvartalet.

Vi sätter upp en projektledningslösning enbart för er som gör att ni ständigt kan se status på alla era ärenden.

Vår ärendehantering gör att vi via e-post kan kommunicera på ett strukturerat sätt utan att saker hamnar mellan stolarna. Med full spårbarhet och automatiska notiser till alla inblandade parter blir saker gjorda på rätt sätt, i rätt tid.

Vid garanterat köp av 0h / månad kommer vi normalt ej att kontakta er för att hjälpa er utvecklas, utan ni skickar endast in ärenden till vår support vid behov.


Normalt ärende Inom avtalad tid Akut ärende Inom avtalad tid Akut ärende Inom avtalad tid Ärenden Utanför avtalad tid
Tid på dygnet 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 Utanför kontorstid När som helst
Ärendet registreras och tilldelas 4 - 12 h Omgående 1 - 2 h Vid första lucka
Åtgärd påbörjad 24 - 48 h Omgående 2 - 4 h Vid första lucka
Kostnad Standardpris +75% +150% Standardpris
Tid mäts Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart

Faktureringsavgift vid postfaktura: 75 kr. Faktura via e-post är kostnadsfritt. Om ärendet ser ut att ta under 4 timmar påbörjas ärendet utan att estimeras, såvida estimering inte skriftligen begärs. Projektledning tillkommer med 25%.

Det låter jättebra! Hur kommer vi igång?

1Flytta till oss

Kontakta oss och berätta om ditt nuvarande WordPress- eller WooCommerceprojekt.

Efter att vi pratat och sett att vi är en bra match för varandra så flyttar vi er till vår drift & hosting så att vi kan börja jobba med er.

2Lös lågt hängande frukter

Vi hittar nästan alltid lågt hängande frukter som vi kan hjälpa er att förbättra. Hur ser er GTM/GA uppsättning ut? Borde vissa plugins bytas ut?

Bara genom en snabb koll av våra utvecklare, designers & duktiga kundutvecklare som har stenkoll på vad som är god sed kommer vi kunna lyfta er affär snabbt.

3Innovera och planera

Efter att vi tagit alla de lågt hängande frukterna är det dags för det djupa arbetet. Vi börjar med att kartlägga er kundresa för att där hitta möjligheter till förbättringar.

När idéerna väl är på plats hjälper vi till att undersöka hur man bäst genomför dem, vilka KPIer vi skall mäta dem med, och i vilken takt de skall genomföras.

4Analysera och iterera

Vi bokar regelbundna möten där vi tillsammans går igenom data och följer upp mot våra satta KPIer.

Tillsammans letar vi efter vad som gått bra som vi skall göra mer av, vad som behöver förbättras och bollar nya idéer för att generera ännu bättre resultat för er.