Om Oss / Värderingar

Våra värderingar

Vi förändrar vår omvärld och hjälper andra att bli allt de kan bli genom att hjälpa dem att utnyttja och bidra till öppen innovation och öppen källkod.

Vi vill förändrar vår omvärld

Vi tror att genom att ställa svåra frågor och utmana idéer skapar vi mervärden som ger effekt för våra kunder. Med öppen källkod kan vi skapa dessa värden effektivt och portabelt. Kan vi samtidigt skapa värden för andra människor och ge dem en plattform att växa förändrar vi sedan vår värld, en kodrad i taget.

Som digital byrå är kommunikation och empati våra starkaste verktyg. Det är med hjälp av dessa vi skapar affärsnytta som gör skillnad för våra kunder. Vi är kända som de som är bäst på WordPress och WooCommerce i Sverige helt enkelt därför att vi arbetade med verktygen långt innan någon annan byrå fått upp ögonen för dem, och detta har gett oss kunskapsmässiga fördelar som är svårt att hitta någon annanstans. Det är därför några av Sveriges främsta varumärken har gett oss förtroendet att jobba med dem.

Vi tror på hållbar öppen källkod

Alla digitala affärsmodeller bygger på en uppsjö av mjukvara, varav väldigt stora delar är öppen källkod. Över hela världen lägger en oerhörd mängd människor ner sin kropp och själ på fritiden i de passionsprojekt som är öppen källkod. Denna otroliga decentraliserade volontärism representerar mänskligheten när den är som bäst.

Licensfritt, men inte underhållsfritt

För oss och våra kunder innebär öppen källkod att vi kan ta del av programvara som tusentals andra utvecklare gemensamt bidragit till. I den mjukvaran kan vi göra ändringar och tillägg utifrån våra kunders behov. På det sättet kan kunden använda pengar som annars gått till licensavgifter till att vidaretuveckla programvara för att ännu bättre möta de uppsatta målen.

Samtidigt trillar inte nya funktioner och lösningar på problem ner som manna från himlen med kostnadsfri support. Någon måste ta ansvar och sedan se till att dessa ändringar blir en del av det som betraktas som den gemensamma standarden. Kan man göra det så sätt sparas tid och pengar långsiktigt, samtidigt som man kommer längre för sin budget.

Vi bidrar och föregår med gott exempel

Vi betraktar öppen källkod som en viktig del av vår affärsidé och arbetar aktivt med att även bidra till olika öppen-källkodsprojekt med såväl egen programvara som med kunskap och engagemang. Vi har utvecklat ett antal tillägg till WordPress och är en drivande kraft i den svenska WordPressgemenskapen. Vi tror att bidra med kunskap och kreativitet är något som gagnar alla och som ökar vår välfärd snarare än minskar den.

Närhelst vi kan skall vi se till att förbättringar som våra kunder behöver också blir en del av den mjukvara som officiellt underhålls. Detta gör vi som standard i vårt underhåll, och när vi kan i våra projekt.

Vi tror att vad man sår får man också skörda. Därför redovisar vi gärna hur vi bidrar till olika Open Source projekt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september