Tjänster / qala

Qala: vår egna lärplattform

Qala LMS är vår tagning på en enklare lärplattform. Qala LMS passar alla former av företag som har med människor att göra i den digitala tidsåldern. Med Qala får organisationer friheten i öppen källkod med smidigheten hos en produkt.

För vem är Qala LMS?

Qala riktar sig till företag som vill ha en lärplattform för att antingen sälja kurser på nätet, eller som en plattform för onboarding och utveckling av personal.

Med en agil process menar vi att ett startpaket till en förmånlig kostnad ligger till grund för en utvecklingsbar publicerings- och marknadsplattform. Vi brukar säga att du ska ta mindre beslut oftare, än stora beslut sällan.

Drifta var du vill

Du kan antingen välja att drifta lösningen hos oss, men du kan också välja att drifta det i ert nätverk. Via IPSEC tunnlar kan vi fortfarande hjälpa er med underhåll och vidareutveckling.

Total frihet

Du som kund sitter inte i händerna på någon annan, utan ni äger lösningen och vi är bara dess förvaltare.

Ständig innovation

Vi innoverar ständigt för att göra Qala bättre. Du som Qala kund kommer kontinuerligt få ta del av den innovation som blivit vårt signum.

En bra grund att stå på i ert projekt

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver för en lärplattform, tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Kom igång med Qala – boka en demo!

Kontakta oss så hjälper vi er. Vi nås på 010-762 44 40 eller via e-post [email protected]. Alternativt använd formuläret intill.

Vad kostar Qala LMS?

Startpaket

STARTPAKET

250.000 kr

I detta paket ingår allt du behöver för att komma igång med din lärplattform.

Offert

STARTPAKET + TILLÄGG

Offertförfrågan

Man kan vilja göra något eget, då finns vi här för dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

Workshop

Workshop

Om den rekommenderade budgeten faller inom ramen för ett mellanstort-projekt eller större träffas vi för en workshop. Där vi tar fram underlag för ett bra projekt tillsammans med er.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå