Hem / WooCommerce / Klarna Checkout

Klarna Checkout

Alla kunder är olika och vill betala på olika sätt. Klarnas många betalalternativ låter dina kunder välja mellan att betala direkt, senare eller i omgångar och med Klarnas populäraste tjänst, Klarna Checkout, samlas alla betalalternativ under ett tak. Klarna tar hand om hela finansieringsprocessen och du som handlare behöver bara bry dig om ett avtal, en avräkningsfil och en utbetalning. Enkelt för dina kunder, enkelt för dig.

Pålitligt varumärke

Klarna är Skandinaviens populäraste lösning för betalningar online och utför dagligen 800 000 transaktioner och har 60 miljoner kunder hos 100 000 handlare i 14 länder. Klarna har etablerat sig som ett pålitligt varumärke som kommer minimera friktionen för dina kunder och maximera konverteringen för dig.

Klarna Checkout gör dina besökare till stamkunder

Stamkunder

Redan när din kund tittar på en produkt kan du presentera det betalningsalternativ som är mest troligt att din kund slutför köpet med. Ju tidigare du gör dina kunder medvetna om vilka betalningsalternativ din butik erbjuder desto troligare är det att besöket leder till en konvertering. Sannolikheten att din kund redan har använt Klarna är hög och då kan köpet slutföras med bara ett klick. Om kunden inte använt Klarna tidigare krävs det endast ett fåtal enkla uppgifter, som e-post och postnummer, för att slutföra ett köp. Med Klarna Checkout känner sig dina besökare som stamkunder redan vid första besöket.

Lösningar som passar din kund, oavsett vem det är

Oavsett om din kund är ett företag eller en privatperson så kan de betala lika enkelt med Klarna Checkout. Dina kunder väljer enkelt mellan de mest populära betalsätten- faktura, delbetalning, kortbetalning eller betalning via internetbank. Fler betalningsmöjligheter ger ökad köpkraft för dina kunder och högre konvertering för dig samtidigt som du som säljare får minskad administration då allt sker via Klarna.

Betala direkt

Kunden betalar direkt med bankkonto eller kort. Klarna känner igen kunden och om den redan är ansluten till Klarna sker betalningen med ett klick.

Betala senare

Du som säljare får alltid betalt i förskott och kunden betalar när den vill med faktura. Klarna tar hand om avräkningen mot kunden.

Dela upp

Du får full betalning i förskott och kunden erbjuds tydliga och begripliga finansieringsplaner som enkelt kan integreras i din befintliga köpresa.

Klarna Checkout

Checkout

Med Klarna Checkout får du en komplett kassalösning med sömlös identifiering, enkla leveransval och alla Klarnas betalalternativ. Du som handlare får alltid betalt i förskott, Klarna tar hand om hela finansieringsprocessen och avräkningen mot kunden. Lösningen passar alla enheter och oavsett om dina kunder handlar från dator, tablet eller mobil så kommer antalet klick minimeras och konverteringen maximeras.

Klarna Checkout är smoooth.

  • 2,79% + 3,50 SEK per transaktion

Klarna Payments

Om du redan är nöjd med din befintliga kassalösning kan du ändå erbjuda dina kunder Klarnas betalalternativ med Klarna Payments. Klarna Payments låter dig själv välja vilka av Klarnas betalalternativ du vill integrera i din kassa.

Priser per transaktion:

  • Betala direkt: 1,35% + 2 SEK
  • Betala senare: 2,79% + 5,90 SEK
  • Dela upp: 0,99% + 5,90 SEK

Native partner

Partner

Vi litar på Klarna och Klarna litar på oss. Därför är vi sedan hösten 2017 native partner till Klarna, det innebär att våra utvecklare är utbildade av Klarna för att kunna skräddarsy en lösning som passar just dina önskemål.

Utöver detta har vi även ett nära samarbete med Klarnas utvecklingspartner Krokedil. I utvecklingen av en e-handel kan det ibland uppstå buggar och andra problem i kopplingen mellan WooCommerce och Klarna. Problemen kan uppstå som en följd av våra kunders unika krav eller på grund av plug-ins som uppdateras utan att först ha kombabilitetstestats mot Klarna. Tack vare vårt partnerskap med Klarna och vårt samarbete med Krokedil har vi möjlighet att snabbt och enkelt ta oss förbi dessa hinder.

Vill du komma igång med Klarna för din e-handel?
Kontakta oss idag!

Du kanske även är intresserad av dessa artiklar

briqpay-feat

Mattias Tengblad | Reading time 3 min

Briqpay – flexibel betallösning för B2B e-handel

feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 minutes

Konverteringsoptimering

Vad är konverteringsoptimering?. Konverteringsoptimering (CRO) är processen att öka andelen konve…

Read more
feat-cro

Mattias Tengblad | Reading time 8 min

Konverteringsoptimering

feat-app

andershermansson | Reading time 12 min

Affärssystem (ERP) för WooCommerce

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips, inspiration och insikt om WordPress och WooCommerce och den digitala världen bortom.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

Loading