WOOCOMMERCE

WooCommerce: flexibel e-handel med WordPress

Med WooCommerce kan den moderna e-handlaren utnyttja kraften i WordPress plattformen för att sälja allt från prenumerationstjänster till hårtorkar.

Konvertering

Byggt för konvertering

Snygg design säljer mer. WooCommerce köpprocesser är smidiga, snabba och fungerar på alla plattformar redan från start.

Affärssystem

Affärs- & bokföringssystem

WooCommerce e-handelsplattform är gjord för att integreras med andra system. WooCommerce har färdiga moduler för de största affärssystemen som gör att du snabbt kan komma igång med integrationen.

Produkthantering

Order & produkthantering

Hantera produkter och ordrar direkt i WooCommerce eller hämta dem från ert PIM system och skeppa produkten direkt från leverantören. Med WooCommerce integrationsplattform slipper man klippa och klistra mellan system.

Betalning och frakt

Betalning & frakt

Med över 120st olika betalningsmoduler och över 40st fraktmoduler tillgängliga har du näst intill obegränsade möjligheter att anpassa ditt flöde precis som du vill.

SEO

SEO & marknadsföring

Kombinationen WordPress och WooCommerce ger sökmotormarknadsföraren enorma möjligheter. Med Googles detaljerade statistiktjänst Google Analytics inklusive e-handelsrapportering får du stenkoll på din konvertering.

Modulärt

Modulärt, anpassningsbart & öppet för alla

WooCommerce är enkelt att anpassa efter dina behov samtidigt som det finns många färdiga komponenter. WooCommerce är också ett öppet källkodsprojekt, vilket innebär att du slipper en leverantörslåsning.

WooCommerce är ett e-handelssystem för både startups och enterprise-företag

Städarna

MINDRE PROJEKT: 150-300 TIMMAR

Mindre butiker / Startups

När man börjar med WooCommerce är det enkelt att komma igång. I detta stadie har man oftast en marknad, en valuta och ett lager.

I detta stadie har man allt som oftast fokus på att så snabbt som möjligt få ut förändringar och är inte i så stort behov av bra processer.

Honest brew

MELLANSTORA PROJEKT: 300-1000 TIMMAR

Mellanstora butiker / Sub-enterprise

När man är en mellanstor E-handlare blir behovet av att nå ut på flera marknader med flera valutor och flera språk desto viktigare.

I detta stadie behövs bra processer och en ansvarsfull leverantör för att undvika dyra misstag.

Lavendla

STORA PROJEKT: 1000 TIMMAR OCH UPPÅT

Stora butiker / Enterprise

Som en stor E-handlare är integrationer mot PIM, ERP och annat en självklarhet och det stora bekymret nu är oftast skalning.

I detta stadie behövs en helhetsleverantör som kan få er lösning att skala för att hantera stora mängder trafik och ordrar.

Varför välja oss?

Vi är kända som de som är bäst på WordPress och WooCommerce i Sverige helt enkelt för att vi arbetade med verktygen långt innan någon annan byrå fått upp ögonen för dem, och detta har gett oss kunskapsmässiga fördelar som är svårt att hitta någon annanstans. Det är därför några av Sveriges främsta varumärken har gett oss förtroendet att jobba med dem.

TA

nShift

Lägg till vilka fraktbolag ni jobbar med, synka ordrar från WooCommerce till nShift och låt kunderna välja vart de skall hämta sin försändelse.

Sage

ERP

Sage Business Cloud Enterprise Management

Synka ordrar, kunder, prislistor och sätt din e-handel på autopilot. Sage löser affärslogiken och i WooCommerce fokuserar vi på att öka er konvertering.

Rescensioner

Recotrust

Med Recotrust fyller ni enkelt upp er e-handel med mängder av rescensioner. Bra recensioner driver sedan god försäljning.

Pimcore

PIM

Pimcore

Plattformen Pimcore ™ kombinerar data- och erfarenhetshantering direkt. Den är hyperflexibel och anpassar sig till dina individuella behov.

Adrecord

Affiliate

Adrecord

Registera WooCommerce försäljningen till Adrecord för att kunna mäta effektiviteten i affiliate-nätverket.

BankID

Autensiering

BankID

Höga krav på säkerhet? Skapa möjlighet för användare att logga in och autensiera sig med hjälp av BankID.

Integrationer kräver som regel att ni gör ett projekt med oss för att anpassa integrationen. Alla lösningar tillhandahålls som öppen källkod, men uppdateringar och underhåll distribueras endast till avtalskunder.

Tre skäl till att ert WooCommerce projekt blir bättre om ni gör det med oss:

WooCommerce Partner

Vi är ett av få Svenska företag med hög ackreditering i WooExperts, det officiella partnerprogrammet för WooCommerce-experter.

Moderna utvecklingsmetoder

Vi jobbar med agila utvecklingsmetoder i korsfunktionella teams med moderna IT-processer.

Totalansvar med SLA

Vi tar ett totalansvar över att er lösning ligger uppe och driver er affär. Detta garanterar vi med SLA och viten.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

Vi kan erbjuda er bland de bästa betallösningnarna med hjälp av våra samarbetspartners

Klarna

Klarna är idag den populäraste lösningen i Skandinavien för betalningar online, men fungerar också för den som skalar sin e-handel över hela världen. Med Klarna får ni en checkout som bevisligen ger högre konvertering i er e-handel.

Nets

DIBS tillhandahåller en mängd olika betallösningar och är med sin checkout ett alternativ till Klarna. DIBS omfattande produktutbud gör dem till en kompetent partner för internationell e-handel och vid specialfall.

Billmate

Billmate är en kompetent och kostnadseffektiv lösning för dig som startar upp din verksamhet. Med oerhört konkurrenskraftig prissättning är Billmate ett bra alternativ för dig som vill ha en checkout lösning utan bindningstider.

Adyen

Adyen tillhandahåller en enkel betalplattform globalt för att acceptera betalningar och öka intäkterna online, såväl på mobil och som vid försäljningsstället.

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september