WooCommerce, världens populäraste e-handelsplattform

Med WooCommerce kan den moderna e-handlaren utnyttja kraften i WordPress plattformen för att sälja allt från prenumerationstjänster till hårtorkar.

WooCommerce guld-partner

Vi är som det enda Svenska företaget guldnivå-partners i WooExperts, det officiella partnerprogrammet för WooCommerce-experter.

Ingen leverantörsinlåsning

WooCommerces är ett öppet källkodsprojekt. Det innebär att du inte blir inlåst i någon annans system, utan kan låta vem som helst hjälpa dig i din e-handels satsning.

Plattformen med flest antal utvecklare

WooCommerce är idag den vanligaste E-handels lösningen i världen, och lösningen utvecklas i en mycket högre takt än någonting annat.

Modulärt och anpassningsbart

WooCommerce är enkelt att anpassa efter sina behov och det finns mängder av färdiga komponenter som löser de vanligaste utmaningarna.

Design för konvertering

Snygg design säljer mer. WooCommerce köpprocesser är smidiga, snabba och fungerar på alla plattformar redan från start. Vi hjälper er att optimera designen för att maximera konvertering.

Affärs- & bokföringssystem

WooCommerce e-handelsplattform är gjord för att integreras med andra system. WooCommerce har färdiga moduler för de största affärssystemen som gör att du snabbt kan komma igång med integrationen. Finns det inte klart kan vi bygga det.

Order & produkthantering

Hämta produktinformationen från ert PIM system och skeppa produkten direkt från leverantören. Med WooCommerce integrationsplattform slipper man klippa och klistra mellan system.

Betalning & frakt

Med över 120st olika betalningsmoduler och över 40st fraktmoduler tillgängliga har du näst intill obegränsade möjligheter att anpassa ditt flöde precis som du vill.

SEO & marknadsföring

Kombinationen WordPress och WooCommerce ger sökmotormarknadsföraren enorma möjligheter. Med Googles detaljerade statistiktjänst Google Analytics inklusive e-handelsrapportering får du stenkoll på din konvertering.

Team-sammansättning

Hos oss arbetar vi i tighta agila teams. Det innebär att du får maximalt värde och minimalt med spill i din investering.

Vi skall tillföra affärsvärde till er organisation. Därför har vi en intern produktägare för er satsning som känner era målsättningar och som är er fasta kontaktperson.

Läs mer om oss

Drift & Support

Hos oss löser vi förvaltning av WooCommerce med drift och vidareutveckling i form av supportavtal.

På så sätt får ni löpande tillgång till utvecklare och designers ett garanterat antal timmar i månaden, enligt era behov och förutsättningar.

Läs mer om vår förvaltning

Vad våra kunder säger

Angry Creative hjälpte oss att få dubbelt så mycket för pengarna genom att välja WooCommerce jämfört med andra lösningar.

Jakob Nordström, Begravningsbyrån Lavendla

Angry Creative har hjälpt oss att utveckla vår e-handels satsning och löst problem - stora som små - längs vägen.

Christoffer Wallenius, Svarta Lådan