Menu

WooCommerce är E-handel med WordPress

Med WooCommerce kan den moderna e-handlaren utnyttja kraften i WordPress plattformen för att sälja allt från prenumerationstjänster till hårtorkar.

Byggt för konvertering
Byggt för konvertering

Snygg design säljer mer. WooCommerce köpprocesser är smidiga, snabba och fungerar på alla plattformar redan från start.

Affärs- & bokföringssystem
Affärs- & bokföringssystem

WooCommerce e-handelsplattform är gjord för att integreras med andra system. WooCommerce har färdiga moduler för de största affärssystemen som gör att du snabbt kan komma igång med integrationen.

Order & produkthantering
Order & produkthantering

Hantera produkter och ordrar direkt i WooCommerce eller hämta dem från ert PIM system och skeppa produkten direkt från leverantören. Med WooCommerce integrationsplattform slipper man klippa och klistra mellan system.

Betalning & frakt
Betalning & frakt

Med över 120st olika betalningsmoduler och över 40st fraktmoduler tillgängliga har du näst intill obegränsade möjligheter att anpassa ditt flöde precis som du vill.

SEO & marknadsföring
SEO & marknadsföring

Kombinationen WordPress och WooCommerce ger sökmotormarknadsföraren enorma möjligheter. Med Googles detaljerade statistiktjänst Google Analytics inklusive e-handelsrapportering får du stenkoll på din konvertering.

Modulärt, anpassningsbart och öppet
Modulärt, anpassningsbart och öppet

WooCommerce är enkelt att anpassa efter dina behov samtidigt som det finns många färdiga komponenter. WooCommerce är också ett öppet källkodsprojekt, vilket innebär att du slipper en leverantörslåsning.

WooCommerce är ett E-handels system för både startups och enterprise-företag.

Skillnaden är behovet och kravställningen på leverantören.

Startups
Små butiker / Startups

När man börjar med WooCommerce är det enkelt att komma igång. I detta stadie har man oftast en marknad, en valuta och ett lager.

I detta stadie har man allt som oftast fokus på att så snabbt som möjligt få ut förändringar och är inte i så stort behov av bra processer.

Resurser

Sub-enterprise
Mellanstora butiker / Sub-enterprise

När man är en mellanstor E-handlare blir behovet av att nå ut på flera marknader med flera valutor och flera språk desto viktigare.

I detta stadie behövs bra processer och en ansvarsfull leverantör för att undvika dyra misstag.

Resurser

Enterprise
Stora butiker / Enterprise

Som en stor E-handlare är integrationer mot PIM, ERP och annat en självklarhet och det stora bekymret nu är oftast skalning.

I detta stadie behövs en helhetsleverantör som kan få er lösning att skala för att hantera stora mängder trafik och ordrar.

Resurser

När krävs det verkliga WooCommerce-experter?

Multishop

Med hjälp av WordPress Multisite-funktionalitet är det möjligt att skapa flera butiker inom ramen för samma lösning. Olika varumärken på olika domäner? Inga problem.

Multipla språk, valutor & lager

När man växer som E-handlare blir saker lätt mer komplicerat. WooCommerce presterar bra även för dem med komplicerade behov, men det kräver korrekt arkitektur.

Skalning & ansvar

E-handel är komplicerat och kräver goda driftslösningar och god applikationskännedom. Det finns gott om hostingleverantörer som klarar av drift, men få med god applikationskännedom.

Vad har vi för integrationslösningar?

Som Sveriges största WooCommerce-leverantör har vi tagit fram en mängd system och lösningar. En del nyckelfärdiga, en del som kräver anpassning. Fördelen för dig som kund är att du slipper stå för hela utvecklingskostnaden själv och kan dra fördel av vår erfarenhet.

Unifaun TA

Lägg till vilka fraktbolag ni jobbar med, synka ordrar från WooCommerce till Unifaun och låt kunderna välja vart de skall hämta sin försändelse.

Läs om Unifaun
Sage Business Cloud Enterprise Management ERP

Synka ordrar, kunder, prislistor och sätt din e-handel på autopilot. Sage löser affärslogiken och i WooCommerce fokuserar vi på att öka er konvertering.

Läs om Sage
BEX ERP

Synkronisera ordrar och annan data till BEX. BEX är ett affärsstöd som används inom bland annat retail.

Postpac 3PL

Synka era ordrar till Postpac och låt dem se till att slutkund får varan snabbt och smidigt.

Adrecord Affiliate

Registera WooCommerce försäljningen till Adrecord för att kunna mäta effektiviteten i affiliate-nätverket.

BankID Autensiering

Höga krav på säkerhet? Skapa möjlighet för användare att logga in och autensiera sig med hjälp av BankID.

Läs om BankID
Adyen Betalväxel

Med Adyens betallösning kan ni vara säkra på att ni kan ta betalt överallt i världen.

Läs om Adyen
Recotrust Rescensioner

Med Recotrust fyller ni enkelt upp er e-handel med mängder av rescensioner. Bra recensioner driver sedan god försäljning.

Ladda ner

Integrationer kräver som regel att ni gör ett projekt med oss för att anpassa integrationen. Alla lösningar tillhandahålls som öppen källkod, men uppdateringar och underhåll distribueras endast till avtalskunder.

Tre skäl till att ert WooCommerce projekt blir bättre om ni gör det med oss:

WooCommerce guld-partner

Vi är som det enda Svenska företaget guldnivå-partners i WooExperts, det officiella partnerprogrammet för WooCommerce-experter.

Moderna utvecklingsmetoder

Vi jobbar med agila utvecklingsmetoder i korsfunktionella teams med moderna IT-processer.

Totalansvar med SLA

Vi tar ett totalansvar över att er lösning ligger uppe och driver er affär. Detta garanterar vi med SLA och viten.

Det finns mängder av betallösningar. Det går därför inte att kunna allt om alla. Vi arbetar med utvalda betalpartners där vi löpande utbildar och certifierar vår personal.

Klarna

Klarna är idag den populäraste lösningen i Skandinavien för betalningar online, men fungerar också för den som skalar sin e-handel över hela världen. Med Klarna får ni en checkout som bevisligen ger högre konvertering i er e-handel.

Om Klarna
DIBS

DIBS tillhandahåller en mängd olika betallösningar och är med sin checkout ett alternativ till Klarna. DIBS omfattande produktutbud gör dem till en kompetent partner för internationell e-handel och vid specialfall.

Om DIBS
Billmate

Billmate är en kompetent och kostnadseffektiv lösning för dig som startar upp din verksamhet. Med oerhört konkurrenskraftig prissättning är Billmate ett bra alternativ för dig som vill ha en checkout lösning utan bindningstider.

Om Billmate

Redo att ta nästa steg med erkänt duktiga WooCommerce experter?


Jag godkänner hantering av
personuppgifter

Pratar ni hellre i telefon?

Kontakta Samuel Sapire så hjälper han er.

Han nås på 010 - 762 44 44 eller via e-post [email protected].