Tjänster / qala

Qala: vår egna e-handelslösning

En riktigt bra utgångspunkt för ert e-handelsprojekt med WooCommerce. Oavsett om ni har 2 eller 200.000+ ordrar / dag. En e-handelsplattform att växa med.

För vem är Qala?

Qala riktar sig till dig som står i startgropen eller för dig som är redo att skala upp nuvarande e-handel. Med Qala kommer du snabbt igång och via kontinuerliga uppdateringar så är detta en framtidssäkrad investering.

Företag som iDeal of Sweden och Djerf Avenue har använt sig av vår lösning när de skalat upp sin affär från nästan 0 till hundratals miljoner i omsättning, och de har kunnat göra det tack vare vår unika teknik och prismodell.

Med en agil process menar vi att ett startpaket till en förmånlig kostnad ligger till grund för en utvecklingsbar e-handel. Vi brukar säga att du ska ta mindre beslut oftare, än stora beslut sällan.

Multisite

Flera domäner, språk & valutor

Med hjälp av multisite kommer du åt besökare från hela världen, och våra Geo-ip funktioner guidar dem rätt.

Modulärt

Anpassningsbart

Kom snabbt igång med färdiga moduler för er sida, lägg till egna och anpassa fritt. Allt är upp till er.

Betalningar

Smidig betalning

Integrerat med de vanligaste betalningsmetoderna.

Multisite

Förbättrad momshantering

Stöd för momsregler till Norge (VOEC), Storbritannien samt automatisk priskorrigering inom EUs marknader.

Modulärt

Snabb filtrering

Blixtsnabb filtrering som hanterar tusentals produkter samtidigt. Anpassa filtret efter dina produkter med många anpassningsmöjligheter.

Betalningar

Intelligent sök

Sökfunktioner som hjälper dina kunder att hitta rätt oavsett om det är sök på artikelnummer eller en sökning med stavfel.

Hög last

Qala är anpassat för att stå pall för väldigt hög last. Qala innehåller unika komponenter som bara finns hos oss, och det är detta som gör det unik.

Hög prestanda

Vi arbetar ständigt för att förbättra prestandan för Qala och vårt innovationsprogram har tagit fram en mängd unika lösningar som imponerar.

Ständig innovation

Vi innoverar ständigt för att göra Qala bättre. Du som Qala kund kommer kontinuerligt få ta del av den innovation som blivit vårt signum.

En bra grund att stå på i ert e-handelsprojekt

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver som e-handlare, tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Kom igång med Qala – boka en demo!

Kontakta oss så hjälper vi er. Vi nås på 010-762 44 40 eller via e-post [email protected]. Alternativt använd formuläret intill.

Vad kostar Qala?

Startpaket

STARTPAKET

150.000 kr

I detta paket ingår allt du behöver för att komma igång med din e-handel.

Offert

STARTPAKET + TILLÄGG

Offertförfrågan

Man kan vilja göra något eget, då finns vi här för dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

Workshop

Workshop

Om den rekommenderade budgeten faller inom ramen för ett mellanstort-projekt eller större träffas vi för en workshop. Där vi tar fram underlag för ett bra projekt tillsammans med er.

Betallösningar vi rekommenderar

Väljer du nån av nedanstående alternativ så ingår det en workshop i priset.

Klarna

Klarna

Klarna är idag den populäraste lösningen i Skandinavien för betalningar online, men fungerar också för den som skalar sin e-handel över hela världen. Med Klarna får ni en checkout som bevisligen ger högre konvertering i er e-handel.

Nets

Nets

DIBS tillhandahåller en mängd olika betallösningar och är med sin checkout ett alternativ till Klarna. DIBS omfattande produktutbud gör dem till en kompetent partner för internationell e-handel och vid specialfall.

Billmate

Billmate

Billmate är en kompetent och kostnadseffektiv lösning för dig som startar upp din verksamhet. Med oerhört konkurrenskraftig prissättning är Billmate ett bra alternativ för dig som vill ha en checkout lösning utan bindningstider.

Flera fraktalternativ

Med hjälp av integration mot nShift är det enkelt att sätta upp regler för olika speditörer. Ladda ner vårt kostnadsfria tillägg, men tänk på att endast du som avtalskund kan begära nya funktioner och få stöd och support.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå