Tjänster / qala

Qala: vår egna e-handelslösning

En riktigt bra utgångspunkt för ert e-handelsprojekt med WooCommerce. Oavsett om ni har 2 eller 200.000+ ordrar / dag. En e-handelsplattform att växa med.

För vem är Qala?

Qala riktar sig till dig som står i startgropen eller för dig som är redo att skala upp nuvarande e-handel. Med Qala kommer du snabbt igång och via kontinuerliga uppdateringar så är detta en framtidssäkrad investering.

Med en agil process menar vi att ett startpaket till en förmånlig kostnad ligger till grund för en utvecklingsbar e-handel. Vi brukar säga att du ska ta mindre beslut oftare, än stora beslut sällan.

Multisite

Flera domäner, språk & valutor

Med hjälp av multisite kommer du åt besökare från hela världen

Modulärt

Anpassningsbart

Kom snabbt igång med färdiga moduler för er sida.

Betalningar

Smidig betalning

Integrerat med de vanligaste betalningsmetoderna.

En bra grund att stå på i ert e-handelsprojekt

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver som e-handlare, tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Kom igång med Qala – boka en demo!

Kontakta Samuel Sapire så hjälper han er. Han nås på 010 – 762 44 44 eller via e-post [email protected]. Alternativt använd formuläret intill.

Vad kostar Qala?

Startpaket

STARTPAKET

150.000 kr

I detta paket ingår allt du behöver för att komma igång med din e-handel.

Offert

STARTPAKET + TILLÄGG

Offertförfrågan

Man kan vilja göra något eget, då finns vi här för dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

Workshop

Workshop

Om den rekommenderade budgeten faller inom ramen för ett mellanstort-projekt eller större träffas vi för en workshop. Där vi tar fram underlag för ett bra projekt tillsammans med er.

Betallösningar vi rekommenderar

Väljer du nån av nedanstående alternativ så ingår det en workshop i priset.

Klarna

Klarna

Klarna är idag den populäraste lösningen i Skandinavien för betalningar online, men fungerar också för den som skalar sin e-handel över hela världen. Med Klarna får ni en checkout som bevisligen ger högre konvertering i er e-handel.

Nets

Nets

DIBS tillhandahåller en mängd olika betallösningar och är med sin checkout ett alternativ till Klarna. DIBS omfattande produktutbud gör dem till en kompetent partner för internationell e-handel och vid specialfall.

Billmate

Billmate

Billmate är en kompetent och kostnadseffektiv lösning för dig som startar upp din verksamhet. Med oerhört konkurrenskraftig prissättning är Billmate ett bra alternativ för dig som vill ha en checkout lösning utan bindningstider.

Flera fraktalternativ

Med hjälp av integration mot Unifaun Online är det enkelt att sätta upp regler för olika speditörer. Ladda ner vårt kostnadsfria tillägg, men tänk på att endast du som avtalskund kan begära nya funktioner och få stöd och support.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå