Polestar

Varumärkesbyggande ehandel för elbilsföretaget

E-handel

Prominate kontaktade oss när en av deras främsta kunder, Polestar, behövde hjälp med att optimera sin butiksprestanda. Polestar hade haft svårt att hitta en leverantör som kunde möta deras prestandakrav på ett effektivt sätt.

additionals.polestar.com/se/

Vad gjorde vi?

WordPress

WordPress

Multisite

Multisite

Backend-utveckling

Backend-utveckling

Integration

Integration

Förvaltning

Förvaltning

Konsultering

Konsultation

Högprofil-kundwebb för en av världens största profilkläder-leverantörer

Prominate är ett multinationellt bolag med förgreningar i hela världen och hjälper sina kunder med profilkläder. Precis som andra ledande bolag inom profilkläder använder Prominate WordPress och WooCommerce för sina kundwebbar då en öppen källkodlösning är det bästa alternativet för att kunna göra de anpassningar som behövs samtidigt som implementationskostnaden hålls på rimliga nivåer.

Prominate kom till oss då en av deras flaggskeppskunder, Polestar, behövde hjälp att få till sin butik på ett bra sätt då de hade problem att hitta en leverantör som klarade av att hjälpa dem med deras prestanda.

Många länder, många valutor, extra allt.

Polestar är i sin tur ett multinationellt bolag som vill sälja sina bilar till hela världen, och denna shop är ett sätt att skapa möjlighet för deras fans att ta del av olika profilprodukter som aktivt bygger denna följarskara.

Även om Polestar var nöjda med designen hade webbplatsen stora arkitekturproblem och väldiga problem med prestanda. Om det är någonting vi är extra bra på så är det just dessa saker.

Multimarket

Kraftigt förbättrad prestanda

I vårt första delprojekt tillsammans förbättrade vi prestandan kraftigt, så från katastrofala nivåer har Polestar nu en prestanda som är mer i linje med deras ambitioner. Vi arbetar nu löpande tillsammans för att förbättra prestanda, administrationsfunktioner samt den övergripande kundupplevelsen för Polestar.