TJÄNSTER / PROJEKT

Vi hjälper andra på sin
resa på webben

Vi finns med genom hela livscykeln av projektet, genom att ta ansvar för såväl digital- marknadsföring & transformation som drift och att hjälpa er med vidareutveckling samt support.

Projekt om 100-300 timmar

Mindre projekt

Dessa projekt är för de kunder som vill äga sin egen plattform, sin data och ser behovet i framtiden av att kunna skräddarsy hela köpupplevelsen.

Projekt om 300-1000 timmar

Mellanstora projekt

När försäljning ökar och personal
utökas så uppstår ett större behov av automation. Detaljerna blir viktigare i takt med att besökarna blir fler och de små sakerna kan göra stor skillnad.

Projekt om 1000+ timmar

Stora projekt

När man är här har man insett att för att få det bästa möjliga resultatet för sin affär så behöver personalen de bästa möjliga verktygen, och dessa verktyg måste ofta skräddarsys.

MINDRE PROJEKT: 150-300 TIMMAR

Grundläggande E-handel eller marknadsföringsplattform

Dessa projekt är för de kunder som vill äga sin egen plattform och sin data och ser behovet i framtiden av att kunna skräddarsy hela köpupplevelsen.

För dessa projekt utgår vi från vår e-handels- och marknadsförings-produkt Qala, baserad på WordPress och Woocommerce.

Denna typ av projekt är tydliga då man för ett fast pris får en välspecificerad grundprodukt som man själv äger, samtidigt som man kan göra de ändringar som man behöver.

MELLANSTORA PROJEKT: 300-1000 TIMMAR

E-Handel och digital marknads-
föring med integrationer och mer komplicerade lösningar

Vid tillväxt och utveckling hos en webbplats uppstår ett större behov av automation, möjliga integrationer mot olika system och lägger större tryck på daglig drift. Detaljer blir viktigare och viktigare i takt med att besökarna blir fler.

Projekten är ett tight samarbete mellan oss och er där vi använder oss av agil projektledning för att under projektets gång kunna ta smarta beslut kring tidsåtgång och prioritering.

Normalt är även att ha en planerad mängd tid varje månad som vi använder för att göra löpande förbättringar inom ramen för vår vidareutveckling efter projektets lansering.

STORA PROJEKT: 1000 TIMMAR OCH UPPÅT

Appliktionsutveckling för digital transformation och automation

Människor bör inte arbeta med repetetiva och administrativa uppgifter, utan bör snarare få använda sin mänsklighet och kreativitet för att skapa starka band med andra människor och göra sådant som är svårt att automatisera. Detta kan vara svårt utan skräddarsydda verktyg som är utformade med god användarupplevelse.

Det är först när dessa skräddarsydda verktyg finns på plats som potentialen i verksamheten verkligen kan komma till sin rätta, och produktiviteten ökar ofta rejält.

I dessa projekt arbetar vi primärt med ramverket Laravel. Ofta integreras dessa tillsammans med WordPress och WooCommerce, men fungerar som helt fristående applikationer.

Dessa projekt är av sin natur stora och komplicerade, och har en mängd komplicerade beroenden. Därför är dessa samarbeten löpande i sin natur och fokuserade på sprintar och att tillsammans lösa komplicerade affärsproblem.

Normalt är att ha en planerad mängd tid varje månad som vi använder för att göra löpande förbättringar inom ramen för vår vidareutveckling efter projektets lansering.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september