ATT VARa KUND HOS OSS

Vad är det som ingår när du blir kund hos Angry Creative?

Här presenteras i korta drag vad du kan förvänta dig som kund hos oss. Det här är vår arbetsmetodik, oavsett om du väljer att skapa ett nytt projekt, förvaltning eller vidareutveckling.

Förvaltning

Förvaltning

När du blir kund hos oss börjar vi drifta och hosta din webbplats i samband med underhåll och support. Omfattningen av detta skräddarsys för just era behov.

Projektledning

Projektledning

För att genomföra ett lyckat samarbete tilldelas en projektledare varje projekt. Hen har ansvaret för att planera saker som sprintar och vara er främsta kontaktperson.

Affärsutveckling

Affärsutveckling

Vi erbjuder alla våra kunder chansen att kontinuerligt förbättra sin verksamhet och webbplats. Vi implementerar gärna era idéer eller kommer med egna förbättringsförslag.

Underhåll och support

Proaktivt underhåll och tillgänglig support

Vi erbjuder hosting och proaktivt underhåll där vi håller din webbplats uppdaterad och om något skulle strula finns vi alltid tillgängliga för supportärenden. Faktorer som mycket trafik ni har och hur ofta ni behöver hjälp av oss avgör vad för typ av lösning och tidsåtgång vi rekommenderar.

Agil arbetsprocess

En agil arbetsprocess med ert intresse i fokus

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess delar man projektet i så kallade ”sprintar”. De kan variera i längd men våra sprintar är normalt 1-2 veckor långa. Varje vecka har er projektledare en avstämning runt sprinten med er som kund där ni kan prata om vad vi har gjort, eventuella önskemål eller ändrar i prioriteringen för projektet så att ni som kund alltid styr projektets riktning.

Affärsutveckling

Affärsutveckling som tar er verksamhet till nästa nivå

Oavsett om vi precis börjat prata eller om vi har samarbetat under en längre tid strävar vi alltid efter att tillföra värde för dig som kund och med hjälp av våra erfarna affärsutvecklare är det väldigt enkelt. Denna vidareutveckling kan ske med hjälp av en tidsbank varje månad eller mer sporadiskt beroende på vad ni har för behov.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!