AddSecure

En snabbväxande internationell verksamhet med fokus på säkerhet

Marknadsföring

AddSecure är ett multinationellt företag baserat i Sverige, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-anslutningslösningar med fokus på säker kritisk kommunikation och säker data. På AddSecure ser de det som sitt uppdrag att hjälpa till att göra världen säkrare och smartare. Genom att säkra IoT-anslutningslösningar hjälper de sina kunder att rädda liv, skydda egendom, säkra viktiga samhällsfunktioner och driva affärer.

addsecure.com

Vad gjorde vi?

Konsultering

Design

Multisite

Digital strategi

Backend-utveckling

Frontend-utveckling

Dedikerad hosting

WordPress

AddSecure Mobil Mockup

En skalbar lösning för att generera leads

AddSecure behövde en skalbar plattform där de kunde flytta innehåll över både länder och interna varumärken utan stora omkostnader. Utöver det behövde de ett starkt samarbete mellan deras verktyg för att generera potentiella kunder och den ständigt växande mängden innehåll som produceras och publiceras över hela plattformen. Med flera varumärken och flera marknader var detta inget litet åtagande.

AddSecure Desktop Mockup

En iterativ lösning på ett problem som ständigt utvecklas

Under upptäcktsprocessen såg vi tillsammans med AddSecure att för att kunna förändras och snabbt anpassa sig till företagets ständigt föränderliga behov, skulle flexibilitet vara nyckeln. Inte bara flexibilitet att arbeta med att publicera briljant innehåll, utan också möjligheten att ändra kärnfunktionalitet för många olika leverantörer och interna krav över hela den växande verksamheten.

En stark och flexibel plattform möjliggör tillväxt

Med tiden har utmaningarna som AddSecures webbnärvaro står inför förändrats drastiskt, och plattformen vi byggt ihop har hjälpt till att förvärva nya företag i högt tempo och ge dem ett utrymme inom AddSecure-strukturen.

Med en multisite-struktur kan AddSecure nu bygga hem för nya varumärken eller marknader med hög hastighet. Detta underblåser den ständiga tillväxten som företaget går igenom och tillåter nya förvärv att ansluta sig till varumärket AddSecure i hög takt. Med regionala redaktörer som ansvarar för lokalt innehåll, har kampanjarbete och leadsunderhåll aldrig varit enklare.