Tjänster / qala

Qala: vår egna publiceringslösning

Qala CMS är vår variant av publiceringslösning med WordPress som passar såväl för större organisationer och publicister som för mindre företags marknadsföringswebbplatser.

För vem är Qala?

Qala riktar sig till företag som vill ha en stabil webbplats som kan skala upp till att hanteras av en större organisation. Med Qala kommer du snabbt igång och via kontinuerliga uppdateringar så är detta en framtidssäkrad investering.

Företag som Mercuri International och Plan International har använt Qala och dess komponenter när de skalat sin webbplats till att vara ett verktyg för deras globala team. Men också små, lokala företag har använt vår plattform.

Med en agil process menar vi att ett startpaket till en förmånlig kostnad ligger till grund för en utvecklingsbar publicerings- och marknadsplattform. Vi brukar säga att du ska ta mindre beslut oftare, än stora beslut sällan.

Multisite

Flera domäner, språk & valutor

Med hjälp av multisite kommer du åt besökare från hela världen, och våra Geo-ip funktioner guidar dem rätt.

Modulärt

Anpassningsbart

Kom snabbt igång med färdiga moduler för er sida, lägg till egna och anpassa fritt. Allt är upp till er.

Betalningar

Smidig betalning

Integrerat med de vanligaste betalningsmetoderna.

Hög last

Qala är anpassat för att stå pall för väldigt hög last. Qala innehåller unika komponenter som bara finns hos oss, och det är detta som gör det unik.

Hög prestanda

Vi arbetar ständigt för att förbättra prestandan för Qala och vårt innovationsprogram har tagit fram en mängd unika lösningar som imponerar.

Ständig innovation

Vi innoverar ständigt för att göra Qala bättre. Du som Qala kund kommer kontinuerligt få ta del av den innovation som blivit vårt signum.

En bra grund att stå på i ert projekt

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver som marknadsförare eller publicist, tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Kom igång med Qala – boka en demo!

Kontakta oss så hjälper vi er. Vi nås på 010-762 44 40 eller via e-post [email protected]. Alternativt använd formuläret intill.

Vad kostar Qala?

Startpaket

STARTPAKET

150.000 kr

I detta paket ingår allt du behöver för att komma igång med din site.

Offert

STARTPAKET + TILLÄGG

Offertförfrågan

Man kan vilja göra något eget, då finns vi här för dig, kontakta oss så hjälper vi dig.

Workshop

Workshop

Om den rekommenderade budgeten faller inom ramen för ett mellanstort-projekt eller större träffas vi för en workshop. Där vi tar fram underlag för ett bra projekt tillsammans med er.

Personalisering för publicister

Utöver möjligheter att skapa avancerade flöden har vi även jobbat med lösningar som Zephr, vilket är ett system för att personalisering och samtidigt en betal/prenumerationslösning för publicister.

Qala är anpassat för att kunna användas tillsammans med annan teknologi vilket gör den till en framtidssäker och flexibel investering.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå