Nordic Spectra

Stilren elegans, tidlöst hantverk

E-handel

Nordic Spectra är en känd leverantör av fina smycken som erbjuder ett brett sortiment av ringar, halsband, armband och örhängen, tillverkade av tredje-generationen guldsmeder med över 100 års samlad expertis. Deras kollektioner är designade med inslag från välkända och noggrant utvalda varumärken som delar deras passion för kvalitetshantverk, höga standarder och miljömedvetenhet.

www.nordicspectra.se

Vad gjorde vi?

WooCommerce

Förvaltning

Backend-utveckling

WordPress

WordPress

Migrering

Multisite

Design

Frontend-utveckling

Front end-utveckling

Underhåll

Dedikerad hosting

React-utveckling

React-utveckling

Interaktionsdesign

Navigera en konkurrenskraftig SEO-driven marknad

Nordic Spectra befann sig i en starkt konkurrensutsatt SEO-driven marknad och sökte efter en lösning som både kunde anpassas efter deras unika behov, samtidigt som den var kostnadseffektiv.

Deras behov av att hitta rätt balans mellan kostnadsbesparingar och en effektiv lösning som kunde optimera deras online-närvaro var avgörande för valet av leverantör.

Skräddarsydd lösning med Qala

Nordic Spectras resa mot en optimerad digital närvaro ledde till ett samarbete med vårt team där vi utformade en lösning med Qala-ramverket. Deras val var avgörande och vi kunde erbjuda de rätta verktygen för Nordic Spectra att finslipa deras digitala närvaro och samtidigt förbättra SEO-prestandan. Qalas flexibilitet säkerställde att Nordic Spectra kunde göra nödvändiga justeringar effektivt, vilket garanterade att deras onlineplattform förblev konkurrenskraftig på marknaden.

Optimerad och effektiv plattform

Genomförandet av Qala resulterade i en stark och effektiv plattform för Nordic Spectra som nu enkelt och kostnadseffektivt kan hantera ett omfattande lager. Plattformen har markant förbättrat deras operativa effektivitet, vilket möjliggör snabba uppdateringar och hantering av tusentals produkter till en effektiv kostnad.

Om du har liknande utmaningar som Nordic Spectra, tveka inte att kontakta oss på Angry Creative. Vi är redo att guida dig, börja med ett möte med vår grundare, Jimmy Rosén. 

Boka ett möte idag!