tjänster / Övertagningar / Granskning

Granskning

En granskning är första steget i att arbeta tillsammans när ni har en befintlig webbplats, oavsett om ni söker vidare utvecklingsarbete eller bara förvaltningstjänster.

Hur passar granskningar in?

Övertagning

Det första steget i ett övertagande

Övertagningar tillåter oss att ta oss an en WordPress-webbplats som vi inte har byggt. När ett övertagande är klart, så har vi möjligheten att arbeta tillsammans för att göra förbättringar av din webbplats!

Standardisering

Nästa steg är standardisering

Granskningen genererar en listan med åtgärder som krävs för att standardisera din webbplats innan migreringen till Angry Creatives hosting- och förvaltningstjänster.

Ett snabbt och prisvärt sätt att utvärdera din webbplats

För endast 5000 kr är granskningsrapporten ett väldigt effektiv sätt att inleda vidareutvecklingen. Efter granskningen är genomförd kan vi börja förvalta din webbplats och sedan implementera förbättringsförslagen.

Designgranskning

Designgranskning

Vi går igenom er webbplats användarupplevelse genom allt från flöden, struktur till färgval och design. I den här delen av granskningen kommer ni få konkreta förslag på åtgärder som kommer att förbättra ovan nämnda områden för att i sin tur öka er konverteringsgrad.

Kodgranskning

I den här delen av granskningen kollar vi kodkvalitén samt hur sidan mår rent tekniskt. Vi kollar om det finns kritiska saker som måste åtgärdas, så som säkerhetsrisker eller komplexa problem vi ser med hemsidan. Vi kollar även på visuella jämförelser mellan nuvarande hosting och på Synotios hosting för att säkerställa att hemsidan inte ser olika ut i de olika driftmiljöerna.

Granskning SEO

SEO-granskning

En SEO-granskning innebär att vi ser över er innehållsstrategi, hur er webbplats rankar i sökmotorerna och tar fram möjligheten att skapa en digital strategi i sin helhet. Vi tittar även på hur vi tekniskt kan förbättra sökmotoroptimeringen i plattformen och med mikroformat / strukturerad data, Accelerated Mobile Pages (AMP) osv.

Boka en granskning nu

Workshop

Vad behöver vi för att genomföra en granskning?

Ett måste

  • Åtkomst till ditt webbhotells kontrollpanel och administratörsåtkomst till WP Admin. Om det inte är möjligt, en fullständig, aktuell säkerhetskopia av din nuvarande webbplats.
  • Regelbundna, löpande säkerhetskopieringar måste finnas på plats
  • Undertecknat kontrakt eller annat avtal

Bra att ha

  • En testplan som vi båda kan använda för att säkerställa att vi till fullo förstår webbplatsens funktionalitet och användarresor
  • Tillgång till ditt versionskontrollsystem (t.ex. Github eller Bitbucket)
  • Tillgång till din webbplats dokumentation – särskilt ett diagram för teknisk arkitektur och all utvecklardokumentation
  • En SEO-genomgång – en översikt över din webbplats SEO-historik
  • En lista med kända problem eller prioriteringar framåt

Frågeställningar

  • Finns det någon känslig PII på webbplatsen?
  • Finns det några produktionsintegrationer aktiva t.ex. betallösningar och CRM?
Planering

Vad händer när granskningen är genomförd?

När en granskning är klar kommer vi båda att ha all information vi behöver för att gå vidare till standardisering och slutligen för att slutföra ett övertagande av webbplatsen.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

marc-olivier-jodoin-NqOInJ-ttqM-unsplash

David Lockie | Reading time 29 min

Cache för WordPress med Varnish

internationalising

Mattias Tengblad | Reading time 8 min

Hur man internationaliserar en butik med WooCommerce

ac-illu-ioss-settings

David Lockie | Reading time 3 min

VAT, IOSS, VOEC och WooCommerce