Menu

WordPress & WooCommerce förvaltning, drift & underhåll

Vi tar ansvar för drift, underhåll & förvaltning av WordPress & WooCommerce. Vi tar över ansvaret från er nuvarande leverantör och löser löpande buggar och andra problem som kan uppstå. Allt för en fast månadsbudget.

Säkerhet och stabilitet
Säkerhet och stabilitet

Vi tar säkerhet på allvar. Vi skyddar din webbplats från obehagliga överaskningar och fula fiskar, uppdaterar och hanterar tekniken.

Automatiserade tester
Automatiserade tester

Förändra viktiga funktioner och samtidigt säkerställ att affärskritiska delar fungerar och fortsätter att fungera utan onödiga störningar.

Kompetent support
Kostnadskontroll

Ni har en fast månadsbudget som vi sköter. På så sätt undviks tråkiga överraskningar och kostnadsspikar.


Hosting med övervakning

Vi tillhandahåller en GDPR-säkrad, managerad hostinglösning med 24/7 övervakning. Med lastbalansering och multipla webbnoder kan ni vara säkra på att klara av stora mängder trafik.

Från 500 kr / mån med WordPress. 600 kr / mån med WooCommerce.

Kompetent support

Vår personal är seniora WordPress- och WooCommerce experter och kan hjälpa er med nästan vad som helst.

Hög tillgänglighet (SLA)

Genom att boka upp ett antal timmar i månaden garanterar ni att ni får snabb hjälp när ni behöver det.


Vi tar totalansvar för våra kunders WordPress och WooCommerce-instanser. Våra kunder kan fokusera på att få fler kunder och förbättra sin affär istället för att oroa sig för drift.


Våra kunder


Vad gör vi med tiden?
Vi arbetar regelbundet bakom kulisserna för att mjukvaran som bygger er webbplats alltid ska finnas i de senaste versionerna och fungera som tänkt.
När man lägger till och ändrar funktioner på en befintlig webbplats kan det ibland leda till oönskade konsekvenser. Med automatiska tester protesterar en mjukvara när något löper risk att inte fungera. Detta gör att vi upptäcker potentiella defekter innan de når offentligheten, och kan åtgärda utan dem utan att påverka användarens upplevelse.
Vi har en mjukvara som tar skärmdumpar på hur webbplatsen ser ut idag och jämför med hur det ser ut med de ändringar vi försöker göra. Mjukvaran räknar sedan ut skillnaden mellan dem, och saker som man lätt hade kunnat missat fångas tidigt.

Versionshantering innebär att vi lätt kan återställa programmerade funktioner till tidigare versioner om olyckan är framme, och ändringar gjorda i dessa kan enkelt spåras.

Detta innebär möjlighet till parallell utveckling, exempelvis rättning av äldre versioner samtidigt med vidareutveckling av nya. Det är i synnerhet användbart när många personer arbetar med samma sak.

Vi för kontinuerlig backup på databas utifall att någonting skulle gå fel.

En sandlåda är en miljö som vi bygger separat från er publika webbapplikation. Där kan vi testköra nya funktioner och experimentera friskt för att hitta nya vinklar, utan att riskera störningar i era användares upplevelse.

Vissa typer av potentiella problem sker inte på era servrar, utan i besökarens webbläsare. Dessa är normalt inte tillgängliga, men genom vår unika mjukvara samlar vi in dessa viktiga uppgifter för att kunna förbättra och säkerställa funktion på er webbplats, oavsett vilken webbläsare som används.

Kontinuerliga kontroller av era webbsidor med regelbundna tidsintervaller, från vår övervakningsenhet. Om er webbsidan verkar vara hotad eller rentav otillgänglig, meddelas vi omedelbart att ni snabbt kan vidta åtgärder.

För en organisation som investerat mycket i sin webbplats är det viktigt att den testas och övervakas noggrant. Vår programvara importerar så mycket händelser som möjligt från våra kunders servrar kontinuerligt. Vi kan sedan visualisera dessa händelser på en mängd olika sätt för att skapa skräddarsydda flöden som visar relevant information för just vad vi vill undersöka.

Vi korrigerar löpande potentiella problem som kan uppstå och fel som uppstår tar vi på oss. Ni kan därför räkna med en fast månadskostnad utan överraskningar (gäller ej tredjepartslösningar).

Kortare svarstider och högre tillgänglighet ökar användarnas produktivitet. Bättre prestanda höjer sannolikheten att era besökare gör just det ni vill att de skall göra.

Vår ärendehantering gör att vi via e-post kan kommunicera på ett strukturerat sätt utan att saker hamnar mellan stolarna. Med full spårbarhet och automatiska notiser till alla inblandade parter blir saker gjorda på rätt sätt, i rätt tid.

Att underhålla tredjepartsintegrationer ingår ej i månadsbudgeten utan supporteras och underhålls enligt principen löpande räkning.


Normalt ärende Inom månadsbudget Akut ärende Inom månadsbudget Akut ärende Inom månadsbudget Ärenden Utanför månadsbudget
Tid på dygnet 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 Utanför kontorstid När som helst
Ärendet registreras och tilldelas 4 - 12 h Omgående 1 - 2 h Vid första lucka
Åtgärd påbörjad 24 - 48 h Omgående 2 - 4 h Vid första lucka
Kostnad Standardpris +75% +150% Standardpris
Tid mäts Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart Per påbörjad kvart

Faktureringsavgift vid postfaktura: 75 kr. Faktura via e-post är kostnadsfritt. Om ärendet ser ut att ta under 4 timmar påbörjas ärendet utan att estimeras, såvida estimering inte skriftligen begärs. Tid som inte används en månad skjuts över till nästa. Projektledning debiteras med +25% ovanpå utförda ärenden.

Det låter jättebra! Hur kommer vi igång?

1Undersökning

Kontakta oss så gör vi en genomgång av er nuvarande webbplats. Vi tittar på hur den är utformad både tekniskt, utseendemässigt och innehållsmässigt och letar efter om vi ser någonting uppenbart som kan vara ett problem.

För detta steg behöver vi inloggningsuppgifter till er nuvarande hosting samt WordPress. Genomgången kostar 4000 kr. (Vid PHP > 5.4 och WordPress > 4.4).

2Avrapportering

Vi rapporterar vad vi hittat till er, samt ger er en lista på saker vi tror kan behöva åtgärdas.

3Flytt och övertagande

Vi flyttar över ert nuvarande projekt till oss. Vill ni att vi tar över managering av DNS med mera ordnar vi också självklart det.

Detta steg kostar 4000 kr.

4Åtgärder & löpande arbete

När webbplatsen är flyttad kan vi börja lösa era problem, och förslagsvis börjar vi med det vi kommit fram till kan behöva göras i tidigare steg.

I samband med detta steg blir ni kontaktade av våra kundutvecklare och vi går igenom idéer för hur vi kan förbättra för er.