TJÄNSTER / FÖRVALTNING

WordPress & WooCommerce förvaltning, drift & underhåll

Vi tar ansvar för underhåll, drift & hosting av WordPress & WooCommerce. Vi tar över ansvaret från er nuvarande leverantör och löser löpande buggar och andra problem som kan uppstå. Allt för en fast månadsbudget.

Upptid

Förvaltning

Vi tar hand om all hantering av er webbplats och systemen som behövs.

Support

Underhåll

Vi underhåller er webbplats, ni kan koncentrera er på det viktiga.

Drift

Drift & hosting

Vi tillhandahåller hosting och drift med 24/7 övervakning.

Glada kunder

Varför välja oss?

Vi tar totalansvar för våra kunders WordPress och WooCommerce-instanser det innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att sidan fungerar som den ska.

Ni som kund kan då istället fokusera på att få fler kunder, och förbättra er affär istället för att oroa sig för drift.

Rätt val

Hur vet jag vad som passar mig och mitt företag?

Hur mycket tid vi behöver avsätta för att vidareutveckla din affär beror på en mängd saker och ingen är som sagt den andra lik men oftast handlar det om ditt företags storlek.

För att leverera maximalt värde skräddarsyr vi vår service och vidareutvecklingen för just din webbplats. Vi brukar rekommendera en timbank på minst 40 tim / månaden för dig som vill ta din webbplats till nästa steg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få massor med tips och inspiration!

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

Kompetens

Kompetent support

Vår personal är seniora WordPress- och WooCommerce experter och kan hjälpa er med nästan vad som helst.

Säkerhet

Säkerhet & Stabilitet

Vi tar säkerhet på allvar. Vi skyddar din webbplats från obehagliga överraskningar och fula fiskar, uppdaterar och hanterar tekniken.

Kostnader

Kostnadskontroll

Ni har en fast månadsbudget som vi sköter. På så sätt undviks tråkiga överraskningar och kostnadsspikar.

Vad ingår i mitt underhåll?

20 tim + / mån

6 tim / mån

2 tim / mån

Uppgradering av WordPress & tillägg

Vi arbetar regelbundet bakom kulisserna för att mjukvaran som bygger er webbplats alltid ska finnas i de senaste versionerna och fungera som tänkt.

Automatiserade funktionstester (enhetstester och användartester)

När man lägger till och ändrar funktioner på en befintlig webbplats kan det ibland leda till oönskade konsekvenser. Med automatiska tester protesterar en mjukvara när något löper risk att inte fungera. Detta gör att vi upptäcker potentiella defekter innan de når offentligheten, och kan åtgärda utan dem utan att påverka användarens upplevelse.

Visuella jämförelsetester

Vi har en mjukvara som tar skärmdumpar på hur webbplatsen ser ut idag och jämför med hur det ser ut med de ändringar vi försöker göra. Mjukvaran räknar sedan ut skillnaden mellan dem, och saker som man lätt hade kunnat missat fångas tidigt.

Versionshantering av kod

Versionshantering innebär att vi lätt kan återställa programmerade funktioner till tidigare versioner om olyckan är framme, och ändringar gjorda i dessa kan enkelt spåras.

Detta innebär möjlighet till parallell utveckling, exempelvis rättning av äldre versioner samtidigt med vidareutveckling av nya. Det är i synnerhet användbart när många personer arbetar med samma sak.

Backup av databas

Vi för kontinuerlig backup på databas utifall att någonting skulle gå fel.

Manuella funktionstester i sandlådemiljö

En sandlåda är en miljö som vi bygger separat från er publika webbapplikation. Där kan vi testköra nya funktioner och experimentera friskt för att hitta nya vinklar, utan att riskera störningar i era användares upplevelse.

Javascriptfelloggning

Vissa typer av potentiella problem sker inte på era servrar, utan i besökarens webbläsare. Dessa är normalt inte tillgängliga, men genom vår unika mjukvara samlar vi in dessa viktiga uppgifter för att kunna förbättra och säkerställa funktion på er webbplats, oavsett vilken webbläsare som används.

Upptidsövervakning

Kontinuerliga kontroller av era webbsidor med regelbundna tidsintervaller, från vår övervakningsenhet. Om er webbsidan verkar vara hotad eller rentav otillgänglig, meddelas vi omedelbart att ni snabbt kan vidta åtgärder.

Loggövervakning

För en organisation som investerat mycket i sin webbplats är det viktigt att den testas och övervakas noggrant. Vår programvara importerar så mycket händelser som möjligt från våra kunders servrar kontinuerligt. Vi kan sedan visualisera dessa händelser på en mängd olika sätt för att skapa skräddarsydda flöden som visar relevant information för just vad vi vill undersöka.

Löpande felavhjälpning & säkerhetsöversyn

Vi korrigerar löpande potentiella problem som kan uppstå och fel som uppstår tar vi på oss. Ni kan därför räkna med en fast månadskostnad utan överraskningar (gäller ej tredjepartslösningar).

Löpande prestandaoptimering

Kortare svarstider och högre tillgänglighet ökar användarnas produktivitet. Bättre prestanda höjer sannolikheten att era besökare gör just det ni vill att de skall göra.

Strukturerad support med ärendehantering

Vår ärendehantering gör att vi via e-post kan kommunicera på ett strukturerat sätt utan att saker hamnar mellan stolarna. Med full spårbarhet och automatiska notiser till alla inblandade parter blir saker gjorda på rätt sätt, i rätt tid.

Att underhålla tredjepartsintegrationer ingår ej i månadsbudgeten utan supporteras och underhålls enligt principen löpande räkning.

Det låter jättebra! Hur kommer vi igång?

 1. Undersökning

  Kontakta oss så gör vi en genomgång av er nuvarande webbplats. Vi tittar på hur den är utformad både tekniskt, utseendemässigt och innehållsmässigt och letar efter om vi ser någonting uppenbart som kan vara ett problem.

 2. Avrapportering

  Vi rapporterar vad vi hittat till er, samt ger er en lista på saker vi tror kan behöva åtgärdas.

 3. Flytt & övertagande

  Vi flyttar över ert nuvarande projekt till oss. Vill ni att vi tar över managering av DNS med mera ordnar vi också självklart det. Detta steg kostar 4000 kr.

 4. Åtgärder & löpande arbete

  När webbplatsen är flyttad kan vi börja lösa era problem, och förslagsvis börjar vi med det vi kommit fram till kan behöva göras i tidigare steg.

  I samband med detta steg blir ni kontaktade av våra kundutvecklare och vi går igenom idéer för hur vi kan förbättra för er.

Granskning
Flytt och övertagande

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september