KUNDWEBBAR FÖR PROFIL- OCH REKLAMFÖRETAG

Kraftfulla och kostnadseffektiva kundwebbar med enastående prestanda

Välkommen till vår avancerade lösning för kundwebbar inom profil- och reklambranschen. Med fokus på prestanda, anpassningsmöjlighet och kostnadseffektivitet så finns Qala som ett alternativ för er som driver webbar åt era kunder.

Frustrerad över att pussla ihop allt med olika lösningar?

Har ni en lösning för de mindre kunderna, och en helt annan och betydligt dyrare lösning för de större?

Detta kan lätt skapa frustration för era administratörer och gör det svårt att skapa flera olika paketerbjudanden för era kunder. Hoppet mellan de olika lösningarna blir helt enkelt för stort.

Med Qala kan ni skapa en enhetlig lösning som gör det enklare för er att skapa olika paketerbjudanden samtidigt som ni kan minska administrativ tid.

Trött på att gång på gång inte kunna möta kundernas önskemål eller krav?

Behöver ni ständigt kompromissa på grund av er nuvarande lösnings begränsade tekniska möjligheter?

Ser ni andra aktörer i branschen som erbjuder skräddarsydda plattformar där deras kunder kan vara med och välja precis hur deras kundwebbar ska se ut?

Utforska hur vår lösning kan hjälpa er att tillgodose varje kunds unika behov.

Qala är lösningen på era problem

Under flera år har vi jobbat med att ta fram en lösning för att våra kunder ska få en god natts sömn och inte vakna med en klump i halsen.

Här behövs inga kompromisser vare sig det gäller funktionalitet eller tekniska möjligheter.

Genom vår lösning får ni som driver kundwebbar tillgång till en e-handelslösning som är antingen skräddarsydd eller standardiserad, med komplett kostnadskontroll för varje shop.

Nu kan ni äntligen matcha era kunders specifika behov och varumärkesidentitet.

Maximera er webbplatsprestanda

Med vår Prestandagaranti så kan vi åstadkomma en page speed upp till 90+. Öka er webbplats hastighet och ge era besökare en blixtsnabb och smidig upplevelse.

Kostnadseffektivitet

För varje uppsättning av 10 multisite-instanser ni lägger till, adderas endast 2 timmars utveckling per månad. Detta leder till en förutsägbar och kostnadseffektiv lösning som frigör er från bekymmer över uppblåsta månadskostnader när ni vill lansera fler webbar.

PunchOut-lösningar för smidig integration

PunchOut-lösningar är en avancerad funktion i vårt system som möjliggör en sömlös integration mellan era kundwebbar och kundernas inköpssystem. Det innebär att deras personal eller medlemmar kan söka, välja och beställa produkterna direkt från er webbshop, utan att behöva byta plattform. Det sparar tid och minimerar manuella processer, vilket resulterar i ökad effektivitet och nöjdare kunder.

Fullständig översikt och kontroll

För chefer är det viktigt att ha full kontroll över och insikt i företagets verksamhet. Det inkluderar överblick över vad personalen beställer och till vilka kostnader. Det är här vårt skräddarsydda plugin kommer in.

Vårt plugin är designat för att ge chefer fullständig översikt över varje order, säkerställa optimal användning av resurser och tillhandahålla nödvändig information för effektiva beslutsprocesser.

För de med ansvar för ekonomin, som behöver aktuell information om lagernivåer erbjuder vårt plugin de ekonomiansvariga detaljerade uppgifter om exakt hur mycket som finns kvar i lager.

Med vårt plugin kan ni säkerställa effektivitet, transparens och kontroll åt era kunder.

On-demand beställningar för snabb leverans av profilprodukter

Vi förstår att snabb leverans är avgörande för era kunder. Våra kundwebbar stödjer funktionaliteten för on-demand beställningar så länge ert affärssystem stödjer detta, vilket innebär att era kunder kan beställa produkter när de behövs.

Lagerhållning för säker förvaring av profilprodukter

Lagerhållning är en viktig funktionalitet ni vill kunna erbjuda era kunder. Våra lösningar har stöd för olika typer av lagerhållningsystem för att ni ska kunna erbjuda en trygg och effektiv lösning till era kunder.

Ekonomiautomation för enkel hantering av betalningar och fakturor

Kundspecifika rapporter direkt in i ert affärssystem? Inga problem! Vi har bred erfarenhet av ekonomiautomation och kan lösa era behov med skräddarsydda lösningar.

Den rätta lösningen för er och era kunder

Genom att erbjuda kundanpassade webbar kan ni bygga starkare kundrelationer och öka företagets värde. Qala kan hjälpa er att bli den självklara köpkanalen för era kunders profil- och reklamprodukter.

Frågor & svar

Timtaxan är för hög/högre än vad vi betalar nu

Vi är en erfaren internationell byrå. Vårt utvecklingsteam består mestadels av seniora utvecklare som kan hantera komplexa problem och snabbt lösa problem tack vare deras erfarenhet. Ju snabbare vi kan lösa ert problem, desto mindre betalar ni vilket balanseras ut med en lägre timtaxa men mer junior personal som behöver längre tid. Ni betalar endast för den tid vi använder. Vi tar dessutom inte betalt för vår kundservice eller kvalitetssäkring vilket innebär att vi kan vara proaktiva och ge er experttips utan extra kostnad.

Vi vill inte bli inlåsta

Anledningen till att vi älskar WordPress är på grund av dess öppna källkods community. Med WordPress, till skillnad från skräddarsydda CMS, är ni aldrig riktigt inlåsta eftersom det är öppen källkod. Ni kan lämna Angry Creative när som helst (uppsägningstider och kostnader framgår i kontrakten) och ta er webbplats med er. Det ni inte längre får, är tillgång till våra uppdateringar och nya funktioner.

Vi vill vara 100% säkra på vad vi får och hur mycket det kommer att kosta

Beroende på er förfrågan kommer vi antingen att genomföra en workshop eller en undersökning för att säkerställa era behov och planera för att leverera. Våra uppskattningar baseras på erfarenhet, så de är inte gissningar, men erfarenheten visar också att man aldrig vet vad som kan dyka upp. Våra uppskattningar tar hänsyn till detta i viss utsträckning. Budgeten kommer att kommuniceras med er vid varje steg med olika alternativ presenterade.

Hur många omgångar av designfeedback kommer vi att få?

Som en del av det fasta priset för Qala-projektet planerar vi för två rundor av feedback. På grund av det uppstartsmöte vi kommer att ha med er innan vi börjar, och vår erfarenhet, överskrider vi sällan detta. Om det behövs kommer vi att uppskatta hur mycket extra tid som behövs så ni har något att ställa er till.

Vi vill ha tillgång till vår kod

Vi håller er webbplats säker och stabil hela tiden. Som en del av vårt underhållspaket betalar ni en fast avgift varje månad för att vi ska ta fullt ansvar för detta. Om andra har tillgång till koden kan vi inte avgöra var ett fel kan ha uppstått och inte heller kunna garantera att problemet blir åtgärdat.

Vi kan köpa ett tema/en webbplats billigare någon annanstans

Ni får vad ni betalar för. Med Qala får ni flera års erfarenhet, bästa praxis, användartester och anpassade funktioner som inte finns tillgängliga någon annanstans. Ni får också tillgång till uppdateringar och nya funktioner när de kommer ut.

Ta första steget mot en effektivare lösning

Boka ett möte med vår expert Jimmy och upplev skillnaden med Qala.

Hur vi arbetar

Customer

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Agile

Agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess som delar upp projektet i så kallade ”sprints”.

Workshops

Workshops, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för dig som kund kan workshops användas tillsammans med dig, där vi skriver användarberättelser och får en helhet av projektet.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå