Multinationella E-handlare

Robusta och skalbara webbshopar anpassade för flera domäner, språk och valutor

Multinationella e-handlare står inför unika utmaningar när de expanderar över geografiska gränser. Vi förstår era behov och erbjuder specialiserade lösningar för att hantera er globala närvaro.

Skala er verksamhet med vår lösning

Med Qala, vår produktiserade WordPress- och WooCommerce-plattform, får ni en stabil, kostnadseffektiv och skalbar lösning.

Det är dags att släppa höga procentuella avgifter och bristfällig funktionalitet, låt oss hjälpa er skala upp över de geografiska gränserna.

Er framgång på den internationella marknaden

Vi erbjuder specialiserade språk- och kassalösningar, SEO-optimering, effektiva kundfiltreringsverktyg och mycket mer för att hjälpa er att skapa den bästa kundupplevelsen.

Kraften av skräddarsydda lösningar för e-handel

Vi hjälper er att bygga unika lösningar på en stabil grund och vårt dedikerade underhållsteam ger er kontinuerliga förbättringar och innovationer.

Vi fortsätter ständigt att förbättra Qala. Som kund hos oss kan ni regelbundet förvänta er löpande innovationer.

Maximera er webbplatsprestanda

Med vår Prestandagaranti så kan vi åstadkomma en page speed upp till 90+. Öka er webbplats hastighet och ge era besökare en blixtsnabb och smidig upplevelse.

Kostnadseffektivitet

För varje uppsättning av 10 multisite-instanser ni lägger till, adderas endast 2 timmars utveckling per månad. Detta leder till en förutsägbar och kostnadseffektiv lösning som frigör er från bekymmer över uppblåsta månadskostnader när ni vill lansera fler webbar.

Framgångsrika resultat, förtroende för framtiden

Vi har haft förmånen att arbeta med flera företag i olika branscher och bidra till deras framgång. Vårt förtroende bygger på bevisad framgång, vilket är tydligt genom våra framstående samarbeten.

Vi är stolta över att dessa och andra framstående varumärken har lagt sitt förtroende hos oss. Kolla in några utvalda case här nedan!

Ta första steget mot en effektivare lösning

Boka ett möte med vår expert Jimmy och upplev skillnaden med Qala.

Hur vi arbetar

Customer

Den arga kundupplevelsen

Vår process är väl beprövad efter hundratals webbprojekt. Vi tar ditt projekt från start till mål och hjälper dig sedan med helheten för att lyfta din verksamhet.

Agile

Agila projekt

Vi förespråkar en iterativ arbetsprocess som delar upp projektet i så kallade ”sprints”.

Workshops

Workshops, varför?

För arbetet med att etablera vad vi ska göra för dig som kund kan workshops användas tillsammans med dig, där vi skriver användarberättelser och får en helhet av projektet.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå