TJÄNSTER / INTEGRATIONSLÖSNINGAR

Vad har vi för integrationslösningar?

Som Sveriges största WooCommerce-leverantör har vi tagit fram en mängd system och lösningar. En del nyckelfärdiga, en del som kräver anpassning. Fördelen för dig som kund är att du slipper stå för hela utvecklingskostnaden själv och kan dra fördel av vår erfarenhet.

Några av de integrationslösningar vi kan hjälpa er med

TA

nShift

Lägg till vilka fraktbolag ni jobbar med, synka ordrar från WooCommerce till nShift och låt kunderna välja vart de skall hämta sin försändelse.

Sage

ERP

Sage Business Cloud Enterprise Management

Synka ordrar, kunder, prislistor och sätt din e-handel på autopilot. Sage löser affärslogiken och i WooCommerce fokuserar vi på att öka er konvertering.

Rescensioner

Recotrust

Med Recotrust fyller ni enkelt upp er e-handel med mängder av rescensioner. Bra recensioner driver sedan god försäljning.

Pimcore

PIM

Pimcore

Plattformen Pimcore ™ kombinerar data- och erfarenhetshantering direkt. Den är hyperflexibel och anpassar sig till dina individuella behov.

Adrecord

Affiliate

Adrecord

Registera WooCommerce försäljningen till Adrecord för att kunna mäta effektiviteten i affiliate-nätverket.

BankID

Autensiering

BankID

Höga krav på säkerhet? Skapa möjlighet för användare att logga in och autensiera sig med hjälp av BankID.

Integrationer kräver som regel att ni gör ett projekt med oss för att anpassa integrationen. Alla lösningar tillhandahålls som öppen källkod, men uppdateringar och underhåll distribueras endast till avtalskunder.

Rätt val

Varför välja oss?

Vi är kända som de som är bäst på WordPress och WooCommerce i Sverige helt enkelt för att vi arbetade med verktygen långt innan någon annan byrå fått upp ögonen för dem, och detta har gett oss kunskapsmässiga fördelar som är svårt att hitta någon annanstans. Det är därför några av Sveriges främsta varumärken har gett oss förtroendet att jobba med dem.

Qala

Vår E-handelslösning Qala

Qala har de vanligaste funktioner vi sett att man behöver som e-handlare tillsammans med en modern grunddesign. Det innebär att vi kommer igång med ert projekt väldigt snabbt och att vi i ett tidigt skede av projektet kan leverera en fungerande e-handel. Genom en agil process anpassar och förbättrar vi sedan så att er e-handel blir en bra investering.

Dags att ta nästa steg mot en affärsnyttigare webb?

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi tillsammans kan ta er verksamhet till nästa nivå

En kunskapsbank med massor av härliga artiklar för dig som vill veta mer om WordPress & WooCommerce

struktur

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Öka din konvertering med megameny

Geolocalization

Mattias Tengblad | Reading time 4 min

Öka din konvertering med geolokalisering

WCAG

Mattias Tengblad | Reading time 5 min

Gör er webbplats redo inför webbdirektivet den 23 september