Strandberg Guitars

Sömlös systemintegration för gitarrtillverkares e-handel

E-handel, Marknadsföring

.strandberg* är en tillverkare av huvudlösa elgitarrer byggda för att möjliggöra en ökad precision samt en förlängd speltid. Med hjälp av modern teknologi och innovativa lösningar har de tagit fram en gitarr som gör även den bästa av musiker bättre. Strandberg Guitars säljer moderna och tekniska gitarrer, men deras tidigare e-handel återspeglade inte detta. De behövde en e-handel och marknadsföringssite som med en god kundupplevelse både återspeglar deras faktiska varumärke och ökar deras konvertering. Tillsammans med en sömlös systemintegration, för att effektivisera deras administrativa arbete kan .strandberg* fortsätta sitt växande, världen runt.

strandbergguitars.com

Vad gjorde vi?

Design & kreativt

Interaktionsdesign

Mediaplanering

Systemintegration

Webbdesign

WooCommerce

WordPress

Smidigt integrerat affärssystem effektiviserar hela affärsprocessen

För att förenkla .strandberg*s affärsprocess, integrerade vi deras affärssystem med deras produkter och saldo. Istället för att sköta lager och saldo direkt i WooCommerce kan .strandberg* hantera sitt system genom affärssystemet Saqe Business Cloud (tidigare Sage X3). Ett system som till en bråkdel av andra ERP-systems kostnad erbjuder en flexibel och snabb hantering av allt från bokföring, betalning till löner. Genom en smidig integrering av systemet till e-handeln lyckas .strandberg* både spara tid och kapital.

Nytt utseende och funktion ger ny e-handel

Strandberg Guitars e-handel fick en rejäl uppgradering med sin nya e-handel. Video och bildbaserad design med gitarren och dess intressanta form i fokus. Tillsammans med en smidig navigation, bloggfunktion och en effektiv kassa fick .strandberg*s e-handel lyftet som gör dem redo för att fortsätta sitt växande.

Arbeta utifrån den faktiska navigationen

Genom ett skräddarsytt system för .strandberg* får dem en enklare administration, där de kan hantera produkter och lager på ett smidigt sätt. Deras tidigare e-handel saknade funktioner som en lätthittad varukorg, en funktion som företaget bakom e-handeln kanske inte märker men som kunderna tydligt märker. Därför är det viktigt att vara medveten om hur kunden beter sig på webbshoppen och vad för steg i processen som måste vara med för att det skall vara smidigt.