Ingli Sweden

Kraftfull filtrering för pennåterförsäljaren

E-handel, Marknadsföring

Vi hjälpte Ingli med att snabbt och enkelt kunna visa upp deras produktsortiment med Qalas kraftfulla filtreringsfunktionalitet. Vi förenklade även administrationen av webbplatsen avsevärt för att spara mycket tid.

inglisweden.com/en/

Vad gjorde vi?

Konsultering

Konsultation

Design

Design

Interaktionsdesign

Interaktionsdesign

React-utveckling

React-utveckling

Backend-utveckling

Backend-utveckling

Frontend-utveckling

Frontend-utveckling

Dedikerad hosting

Dedikerad hosting

WooCommerce

B2B E-handel med Qala Premium

Ingli Sweden kom till oss med ett problem. De hade alla sina produkter på sin webbplats. Deras affärsmodell är att sälja dessa via B2B till sina profilföretags-partners. Problemet var bara att alla dessa variationer skapade mycket komplexa filteralternativ, och desto tyngre filter – desto långsammare gick sidan.

Vår lösning var att bygga en enkel webbplats åt dem med Qala Premium och ytnyttja Qala Premiums kraftfulla filterfunktionalitet. Med Qala Premiums ElasticSearch filtrering finns det ingen typ av filtrering som är ett problem. Inglis partners kan snabbt och enkelt hitta den typ av penna de behöver och filtreringen går på några millisekunder.

Första steget i en lång resa

Inglis förra sida var mycket visuellt attraktiv men hade ett väsentligt problem – den fungerade helt enkelt inte för att leverera på sitt huvudsyfte.

Med hjälp av Qala Premium paketeringen kunde Ingli se till att webbplatsen levererade på sitt huvudsyfte – att ge sina partners underlag och på så sätt skapa leads – och tillsammans utvecklar vi sedan webbplatsens utformning till att överträffa sin föregående satsning.

Flexibel plattform

En flexibel plattform att växa med

Med denna Qala Premium-lösning fick kunden en sajt där vi kunde skapa den prestanda kunden förfrågade som fungerade i harmoni med designen.

Administrationen av den nya webbplatsen tar dessutom betydligt kortare tid än den föregående.