Starck & Partner

Alla individer har enorma resurser. Det är vår uppgift att upptäcka dem och se hur de kan användas.

LMS

Starck & Partners erbjuder tjänster inom organisations- och ledarskapsutveckling, karriär- och personalutveckling, HR-konsulttjänster samt rehabilitering och hälsa, de bidrar till värdefulla insikter för individer, ledare, grupper och organisationer och stödjer dem att komma vidare.

career.starckpartner.se

Vad gjorde vi?

Konsultering

Konsultering

Design

Design

Interaktionsdesign

Interaktionsdesign

React-utveckling

React-utveckling

Backend-utveckling

Backend-utveckling

Frontend-utveckling

Frontend-utveckling

Dedikerad hosting

Dedikerad hosting

WordPress

WordPress

Starck & Partner mobil mockup

En LMS-lösning med Qala

Starck behövde en komplett LMS-lösning, som inte fanns på deras gamla webbplats, ett helt nytt projekt, separerat från deras gamla CMS-webbplats. Starck ville ha en kraftfull plattform som var tillräckligt bra för att hantera innehåll, frågesporter och sammanfattningar på en plats. Att förenkla användarresor och uppmaningar när man väl är inloggad och implementera ett mer lekfullt och inbjudande gränssnitt.

Starck & Partner desktop mockup

Lärande i ett vackert paket

Det primära var att bredda möjligheterna för uppdragsgivaren att ta emot fler studenter nationellt och internationellt, samt erbjuda dem högkvalitativa kurser som är användarvänliga och lätta att förstå.

Starck behövde också hjälp med att ta fram en helt ny och förbättrad design- och stilguide som skulle kännas modern och påvisa kvalitet.

Engagerande plattform

Engagerande för både användare och konsulter

Kunden behövde en lösning som både skulle gynna deras användare och deras konsulter. Ett LMS där konsulter kan lägg till snygga och intressanta kurser utan att behöva ha någon tidigare erfarenhet av att arbeta med Learndash eller WordPress.

För att hålla saker engagerande bestämde vi oss för att skapa anpassade gamification-aspekter som konsulterna kan implementera var de vill i en kurs. Till exempel en dra och släpp-funktion som kan spara användarnas svar och därigenom användas i flera olika steg.

Flexibel plattform

En flexibel plattform att växa med

Med denna Qala LMS-lösning fick kunden en riktigt snygg sajt där vi kunde skapa anpassade funktioner under hela projektet som fungerade i harmoni med designen. Allt från kurssidor, anpassade funktioner, till genererade sammanfattningar, följer samma stilguide, vilket skapar en aura av professionalism längs hela användarresan.

Vi arbetade väldigt nära varandra och hade en hög kommunikationshastighet för att uppfylla Starcks och Partners alla behov.