Menu

Billmate Checkout

En betallösning med köpupplevelsen i centrum.

Billmate erbjuder en komplett checkoutlösning som sömlöst integreras i din e-handel på ett sätt som gör att dina kunder hela tiden ser vilken butik det är dem besöker. Med Billmate Checkout kan dina kunder välja om de vill betala med faktura, delbetalning, Swish, kort eller direktbetalning via 10 banker. Allt samlas under ett enda avtal och så fort du har valt Billmate som betalpartner och installerat checkouten så kan du erbjuda dina kunder att betala på det sätt som passar dem.

Swish direkt integrerat

swish loggaAllt fler kunder vill kunna betala med Swish och för att tillgodose denna efterfrågan har Billmate integrerat Swish direkt i sin checkout. Med Swish för handel kan dina kunder på ett enkelt, säkert och smidigt sätt genomföra köpet direkt i Swishappen. Att komma igång med Swish för handel är enkelt och Billmate har en guide för detta här.

Inga bindningstider eller startavgifter

Till skillnad mot många andra betaltjänster på marknaden erbjuder Billmate en tjänst helt utan bindningstider, månadskostnader eller startavgifter. Du som handlare betalar bara till Billmate när du faktiskt säljer något i din butik och kan när som helst avbryta samarbetet om du inte skulle vara nöjd.

Snabb utbetalning
När du säljer med faktura eller delbetalning får du dina utbetalningar en gång per vecka med utbetalningsdag varje måndag.

Snabb support
Billmate finns tillgängliga för dig på telefon vardagar mellan 8 och 17 och när som helst på dygnet via mail och sociala medier.

B2B & B2C
Med Billmate Checkout är det lika enkelt för dina företagskunder som för dina privatkunder att handla hos dig.

Partner

Med ledorden flexibilitet, kundservice och support erbjuder Billmate Checkout en betallösning helt utan bindningstider och startavgifter som ger dina kunder möjlighet att betala på det sättet som passar dem. Som partner till Billmate är vi med och utvecklar tjänsten efter marknadens behov och vi kan därför erbjuda en lösning för just din unika e-handel. I vårt partnerskap ingår också en personlig kontakt hos Billmate som vi kan höra av oss till för att direkt få svar på frågor och lösningar på problem som kan uppstå när vi utvecklar din e-handel.  

Vill du komma igång med Billmate Checkout för din e-handel?
Kontakta oss idag!