Menu

Digital byrå

Angry Creative är en digital byrå fokuserade på E-handel. Vi har valt att bli bäst på E-handel med WooCommerce. Vi har gång på gång har fått förtroende inte bara från några utav Sveriges främsta varumärken, utan även WooCommerce själva.

Kontakta oss

Såhär ser resan ut för våra kunder

Workshops & kodgranskningar

Först tar vi reda på vad som är ert läge nu och vad som behöver göras.

Projekt

Vi genomför de åtgärder som vi kommit överens om.

Support, vidareutveckling

Vi hjälper löpande till att lyfta er affär, samtidigt som vår drift & hosting tar hand om alla uppdateringar och problem som kan uppstå på grund av det.

Psst. Vi är en av mycket få ackrediterade WooCommerce-experter i Skandinavien!

Workshops & kodgranskningar

När vi börjar arbeta med varandra så börjar vi alltid med idé- och kartläggningsarbetet.

Om du behöver göra ett projekt så genomför vi en eller flera workshops där vi får i uppdrag att ta fram ett bra underlag för E-handeln / webbplatsen skall se ut.

Om du har en befintlig E-handel / webbplats så genomför vi en granskning av denna för att se om det är möjligt för oss att arbeta ihop. I denna granskning genomför vi en granskning ur SEO/SEM perspektiv, ur UX/design perspektiv samt att vi genomför en kodgranskning. Alla dessa aspekter kombineras till en rapport tillsammans med en föreslagen åtgärdslista, samt med en månadskostnad för oss att hjälpa er med drift, hosting & support.

Projekt

Oavsett om det enbart rör sig om att ta över er befintliga webbplats och fixa några mindre saker eller om det rör sig om att bygga en större E-handel så genomför vi detta tillsammans som ett Agilt projekt. Du och våra projektledare har löpande kontakt och prioriterar vad som behöver göras och tillsammans skapar vi sakerna som löser era utmaningar.

Support & vidareutveckling

När vi är klara med att ta över er webbplats eller har byggt klart ert projekt så sköter vi löpande er drift & hosting. Det innebär att vi för en fast månadsbudget sköter allt det tråkiga i bakgrunden till ett fast pris, vilket innebär att tankeverksamheten kan gå till att fokusera på annat.

Denna tankeverksamhet bör istället läggas på att vi tillsammans utvecklar er affär. Detta gör vi i form av en timbank för vidareutveckling. Detta kan betyda att vi arbetar för att öka er konvertering, hjälper er att digitalisera och automatisera manuella processer eller hjälpa er att öka trafiken till er webbplats.

Hosting

Kunder vi jobbar med som digital byrå

Högpresterande e-handel för globalt företag inom mobiltillbehör

iDeal of Sweden

Kompetent stöd till e-handel för serviceinrikad begravningsbyrå

Lavendla

Rejäl redesign av säljande webbplattform

Mercuri

Modern informationsplattform för en teknisk yrkeshögskola

Stockholms Tekniska Institut

Sömlös systemintegration för gitarrtillverkares e-handel

Strandberg Guitars

Tydligare branschfokus för nischat affärssystem

Winassist

Excentriska träningsredskap leder till explosiv e-handel

Exxentric