Equestrian Stockholm

Exklusiv och stilren ridutrustning

E-handel

Equestrian Stockholm är ett exklusivt ridmärke som kombinerar stil, kvalitet och hållbarhet. Deras sortiment av ridutrustning, schabrak och hästtillbehör speglar deras engagemang för högkvalitativt hantverk och unika designs inspirerade av naturen. Med en ambition att bli branschledande inom ridmodet, där e-handel är deras främsta försäljningskanal, blev behovet av en stabil och funktionell webbplats, som speglar deras marknadsposition, tydligt.

www.equestrianstockholm.com

Vad gjorde vi?

WooCommerce

Förvaltning

Backend-utveckling

WordPress

WordPress

Migrering

Design

Frontend-utveckling

Front end-utveckling

Underhåll

Dedikerad hosting

Konsultering

Konsultation

Multisite

Integration

Integration

Agil projektledning

Innehållsstrategi

Equestrian Stockholms utmaningar

Equestrian Stockholms utmaningar grundades i att deras webbplats inte levde upp till deras egna eller marknadens höga ambitioner. Innan deras första lansering så hade de stora problem med att webbplatsen var instabil och ofta gick ner vid hög belastning under de stora köphelgerna.

Deras hemsida led också av längre laddningstider som påverkade användarupplevelsen, särskilt för internationella kunder. Webbplatsen hade dessutom begränsade funktioner för att hantera flerspråkiga inställningar, vilket gjorde det svårt för internationella kunder att navigera och genomföra köp.

Ett annat stort problem var integrationen av betalningssystem som kunde hantera olika valutor, vilket är kritiskt för ett företag som siktar på att vara en global aktör, oavsett bransch.

Sammanfattningsvis kan man säga att Equestrians stora problem var att deras webbplats saknade prestandan och funktionerna för att möta deras behov som en global aktör.

Skräddarsydd lösning för en förbättrad kundupplevelse


I projektet för Equestrian fokuserade vi särskilt på att optimera webbplatsens prestanda och funktionalitet för att säkerställa en bra användarupplevelse.

Genom en noggrann översyn anpassades webbplatsen för att minska laddningstiderna och förbättra den allmänna prestandan. Vi införde även flerspråkigt stöd, vilket gjorde det möjligt för kunder från olika delar av världen att enkelt navigera på webbplatsen på sitt eget språk.

Dessutom implementerades ett avancerat valutahanteringssystem för att underlätta transaktioner i olika valutor, vilket öppnade upp för en smidigare internationell handel och förbättrade kundupplevelsen avsevärt.

Optimerad digital närvaro

Vi genomförde en fullständig översyn och uppgradering av webbplatsen, inklusive förbättring av betalningsprocesser, användarinteraktion och produktvisualisering. Webbplatsens design uppdaterades för att spegla varumärkets exklusiva image med en ren och modern estetik. Detta inkluderade att framhäva produktbilder och relevant innehåll mer effektivt.

Vi förbättrade även användarinteraktionen genom att implementera mer intuitiva navigationsflöden och optimerade köpprocesser, vilket gjorde det enkelt för användarna att utforska och köpa produkter.

Om du står inför liknande utmaningar som Equestrian Stockholm, tveka inte att kontakta oss på Angry Creative. Vi hjälper dig att förstå dina behov och skapar sedan en plan för ditt företag.

Ta första steget och boka ett möte idag!