Master Design

Kundwebbar för profilproduktföretaget

E-handel

Kundwebbar för profilproduktföretaget

masterdesign.se

Vad gjorde vi?

WordPress

WordPress

Multisite

Multisite

Backend-utveckling

Backend-utveckling

Integration

Integration

Förvaltning

Förvaltning

Konsultering

Konsultation

Kundwebbar för profilspecialisten

Master Design är en av Sveriges mest välrenommerade profil- och reklamspecialister med många fina kunder i sin kundportfolio. De började erbjuda sina kunder skräddarsydda webshopar och detta har sedan blivit ett fast inslag i deras affärsmodell. Vi hjälpte Master Design att ta deras inhouse-utvecklade lösning med mycket problem till en stabil lösning de kunde skala på.

Självklart inslag i affärsmodellen för profilföretag

Master Design var tidigt ute med att skapa webshopar för sina kunder. Usprungsplanen var att använda en färdig produkt och skapa ett par generiska paketeringar. Detta genomsyrar dagens lösning, men när teori mötte verklighet så behövdes ändå skräddarsydda delar på i stort sett varenda kundwebb.

De försökte med andra plattformar men WordPress och WooCommerce var det enda alternativet som faktiskt fungerade i verkligheten och gav dem den frihet och flexibilitet som behövdes.

Multimarket

En fast kostnad per kundinstans

Med hjälp av Angry Creatives expertis har vi tagit en lösning som var vildvuxen till att bli hanterbar. Detta ger möjlighet för Master Design att kunna beräkna kostnaden exakt för varje kundinstans – samtidigt som de kan vara tillmötesgående mot sina kunders krav.