Hem / Angry Creative är årets unga företag i Norrköping 2013

Angry Creative är årets unga företag i Norrköping 2013

Onsdagen den 24:e April så förärades jag (Jimmy Rosén) som leder Angry Creative med utmärkelsen ”Årets unga företagare i Norrköping”. Priset är ett vandringspris som delas ut till företagsledare som är under 35 år som driver en verksamhet med anställda.

Motivationen lyder som följer:

Jimmy Rosén som äger och driver företaget Angry Creative har utsetts till årets unga företagare i Norrköping 2013.

Jimmy använder nätverkande som en möjlighet att utveckla sitt företag. Genom sin närvaro i olika arrangemang bygger han sitt och bolagets varumärke.

Med start i Jimmys studentrum har Angry Creative utvecklats till en webbyrå som erbjuder sina kunder tjänster baserade på WordPress och öppen källkod.

Med stor integritet hävdar Jimmy nyttan av det han och Angry Creative tror på och bevisligen finns det en marknad.

Med stor integritet hävdar Jimmy nyttan av det han och Angry Creative tror på och bevisligen finns det en marknad.

Samtidigt bjuder Jimmy på sin kunskap i olika fora och är därmed ett exempel på hur kunskapssamhället bygger på att gemensam kunskap utvecklar företagsamheten i kontrats till industrisamhällets slutenhet och hemlighållande.

Att programmera hemsidor av yppersta kvalitet är något som Jimmy verkligen brinner för. Han är också mån om att hjälpa kunden att få värdefulla insikter som kan omvandlas till affärsmöjligheter.

Hans och företagets devis är: vi gör internet vackert!

Jimmy är en god förebild för andra unga företagare och visar att en entreprenör kan utveckla sitt företag baserat på kunskap och en stark vilja.

Vi på Angry Creative tycker naturligtvis detta är superkul och önskar tacka våra kunder, partners & vänner för all hjälp.

Press: