Hem / Angry Creative expanderar och förnyar. Och blir 3 år som AB.

Angry Creative expanderar och förnyar. Och blir 3 år som AB.

Nu firar vi tre år som aktiebolag. Vi lämna ett framgångsrikt år med mycket jobb bakom oss och går mot ett nytt spännande år.

Större, bättre, tryggare.

Under året som gått har vi satsat mycket på intern utveckling för att bli det företag som vi vill vara. Ingenting har fått bli oberört. Allt ifrån våra interna processer och rutiner till vår grafiska profil har varit under ständig förändring under året. Många stora och viktiga saker som vi har velat göra under en längre tid har vi lyckats uppnå, andra har vi precis kommit till insikt med.

Vi bytte grafisk profil & tonalitet

Vi har gjort en total förändring av vår grafiska profil och hur vi tilltalar våra kunder. Vi har ett fantastiskt nätverk och levererar bra saker till våra kunder. Vi ser oss själva som en affärspartner som stödjer våra kunder i alla steg om kunden så vill. Vi har satsat på att lyfta fram vilka värden vi levererar till våra kunder framför att tala om exakt vilka tekniker vi arbetat med.

Ett problem vi har är att många tänker på oss som en teknikbyrå. Men vi är också duktiga på design och strategi, vilket är någonting som människor gärna glömmer när de talar om oss. Detta vill vi ändra på.

Nya lokaler med plats för expansion

Eftersom vi har en ständig förbättring har vi också en ständig tillväxt. Detta innebär att vi expanderat och blivit fler även i år. Därför har vi även tagit klivet och gjort en stor investering i vår arbetsmiljö. Med representabla lokaler som vi trivs att arbeta i och där det finns plats att växa kommer vi göra något fantastiskt under åren som kommer.

Avsevärt förbättrad förvaltning

Support & förvaltning av WordPress-lösningar är en hörnstenarna i vår verksamhet. Vi är duktiga på detta, och därför ser vi oerhörda utvecklingspotentialer i form av automatiseringar och verktygsförbättringar. Under året som gått har vi utvecklat våra processer och verktyg till den grad att vi lämnar huvuddelen av våra konkurrenter bakom oss med helt unika verktyg och möjligheter. Några har vi delat med oss av här på bloggen, till exempel hur vi sköter Loggövervakning och hur vi tittar efter vanliga problem med vår Inspector. Några andra saker behåller vi för oss själva, såsom vårt verktyg för visuella jämförelsetester.

Tyvärr är vi ännu inte helt felfria, men för varje månad kommer vi närmre vår vision av att tillhandahålla den förvaltningstjänst som ger de mest oslagbara garantierna på marknaden för våra kunder.

Stort tack till alla våra kunder och partners som tror och litar på oss!