Hem / Angry Creative förvärvar Awesem Ltd

Angry Creative förvärvar Awesem Ltd

Vi är glada att meddela att Awesem Ltd nu är en del av Angry Creative familjen. Som ledare inom WordPress och WooCommerce utveckling är vi exalterade över att erbjuda Awesem Ltd’s kunder ett utökat utbud av digitala tjänster. Detta förvärv innebär att de kommer att dra nytta av ett bredare utbud av innovativa lösningar, förbättra deras online-närvaro och uppnå deras digitala mål mer effektivt. Välkomna till ett nytt kapitel av tillväxt och framgång med Angry Creative!

Största fördelarna för Awesem Ltd

Med detta förvärv kommer Awesem Ltd ’s kunder nu att dra nytta av den omfattande expertisen och innovativa lösningarna som erbjuds av hela Angry Creative gruppen.

Digital marknadsföring genom Cyntora

Kunderna kan nu utnyttja Cyntoras effektiva digitala marknadsföringsstrategier för att stärka sin online-närvaro. Dessa skräddarsydda strategier ökar synligheten online, engagerar målgrupper och driver mätbar affärstillväxt. Med en datadriven metod säkerställer Cyntora kontinuerlig optimering för maximal effektivitet och effektiva resultat.

Hosting genom Synotio

Synotios webbhotellslösningar säkerställer att kundernas webbplatser fungerar smidigt med hög säkerhet och minimala avbrott. Denna tillförlitliga tjänst garanterar att online-verksamheten förblir oavbruten och ger en sömlös användarupplevelse.

Designtjänster och hemsidor från Bishop Media

Bishop Media erbjuder högkvalitativa designtjänster och skapandet av effektfulla webbplatser. Kunderna kan förvänta sig professionella och effektiva varumärkespresentationer som skiljer dem från konkurrenterna.

En vision för framtiden

Jimmy Rosén, VD för Angry Creative UK, delade sin entusiasm över det nya förvärvet: ”Vi är glada att utöka vårt tjänsteutbud till Awesem Ltd’s kunder. Genom att ta in dem i Angry Creative gruppen kan vi erbjuda ett omfattande utbud av digitala lösningar som täcker alla aspekter av deras online-närvaro. Vår strävan efter innovation och kvalitet säkerställer att kunderna får den bästa möjliga servicen över alla kontaktpunkter.”

Olaf Spinkel, ägare av Awesem Ltd, är entusiastisk över de nya möjligheterna: ”Att bli en del av Angry Creative öppnar upp nya möjligheter för våra kunder. De kommer nu att ha tillgång till ett bredare utbud av tjänster och expertis, inklusive Qala-paketet för WordPress-lösningar, samt digital marknadsföring, vilket gör det möjligt för dem att uppnå sina digitala mål mer effektivt.”

Sömlös integration för förbättrade tjänster

Förvärvet erbjuder betydande förbättringar i tjänstekvalitet och leverans, vilket stärker Angry Creatives ställning som ledare inom digitala lösningar. Kunder kan se fram emot:

  • Sömlösa övergångar och förbättrat stöd.
  • Innovativa lösningar anpassade efter deras utvecklande behov.
  • Omfattande digitala lösningar som täcker alla aspekter av deras online-närvaro.

Om Angry Creative

Angry Creative specialiserar sig på att leverera förstklassiga digitala lösningar med fokus på WordPress och WooCommerce utveckling. Som både WordPress VIP-expert och WooCommerce Platinum-expert, och skapare av Qala, erbjuder Angry Creative skalbara och värdefulla webblösningar som tillgodoser olika branschbehov.

Kompletta digitala lösningar från våra dotterbolag

  • Cyntora: En ledande digitalt marknadsföringsbyrå som erbjuder SEO-, SEM- och SMM-strategier för att hjälpa företag att växa sin online-närvaro och effektivt engagera sin målgrupp.
  • Synotio: Synotio erbjuder tillförlitliga och säkra webbhotellslösningar som håller webbplatser igång smidigt, med minimala avbrott och hög säkerhet för alla kunder.
  • Bishop Media: Bishop Media specialiserar sig på designtjänster och skapandet av engagerande hemsidor som hjälper företag att presentera sina varumärken professionellt och effektivt.

För ytterligare frågor eller information, vänligen kontakta:

Jimmy Rosén (VD)
Angry Creative
E-post: [email protected]
Telefon: +4610-762 44 40