Hem / Angry Creative nominerade till Årets ambassadör i Norrköping

Angry Creative nominerade till Årets ambassadör i Norrköping

Webbyrån Angry Creative  har blivit nominerade till priset ”Årets ambassadör i Norrköping”. Priset ges till ett företag eller organisation som i sin dagliga gärning är en god ambassadör för Norrköping och regionen Östergötland. Nomineringarna har tagits fram av fastighetsbolaget Lundbergs.

Vinnare av priset tidigare år är självklara symboler för Norrköping som till exempel fotbollslaget IFK Norrköping.

De andra nominerade för i år är: FKC Scorpio (Bråvallafestivalen) samt Kolmårdens Djurpark. Vi känner oss oerhört tacksamma över nomineringen. Denna nominering sätter oss tillsammans med en mycket meriterad skara med företag som sätter Norrköping på kartan och för liv till regionen Östergötland.

Motiveringen lyder som följer:

De arga kreatörerna har de senaste två åren fyrdubblat sin personalstyrka – och lokalyta. Genom hårt arbete och lyhördhet förändrar de den digitala världen. De tror på samverkan och genom internationella samarbeten med andra wordpressbyråer löser de problem och skapar möjligheter.

I januari 2016 blev de antagna till partnerprogrammet i Woo- Experts, det officiella partnerprogrammet för WooCommerce E-handels experter, och sedan februari i år är de den enda Svenska Guldpartnern i WooExperts.

Den 11:e Maj koras vinnaren på Näringslivsgalan i Norrköping.