Baricol Bariatrics

Digitalt och holistiskt livsstilskoncept för ett hälsosamt liv efter operationen.

E-handel

Baricol Bariatrics uppstod från läkare, dietister och läkemedelsspecialister. Med fokus på hälsa och välbefinnande efter en gastric bypass eller gastric sleeve operation har de utvecklat, inte bara livsviktiga kosttillskott utan en flexibel hemsida och app för att stödja dem som återhämtar sig från sin operation.

www.baricol.se

Vad gjorde vi?

WooCommerce

Design

Frontendutveckling

Front & Backendutveckling

Informationsarkitektur

Innehållsstrategi

WordPress

WordPress

Hosting

Multisite

Mer än vitaminer och mineraler

Baricol erbjuder så mycket mer än bara ett vitamin- och mineraltillskott. De arbetar på många nivåer, inom sjukvården, med ett mål om livslångt engagemang för en hälsosam och nödvändig livsstil. Med målet att skräddarsy en produkt för de som genomgått en viktminskningsoperation kan Baricol ge stöd och råd, detta genom en fungerande hemsida och mobilapp. Det var här vi kom in, tillsammans gjorde vi om deras hemsida med fokus på kundresan, varumärkespositionen och effektiviseringen av deras CRM-integrationer.

Förbättrad användarupplevelse genom design

Med hjälp av användarforskning, förbättrad design och implementering av ett helt nytt utseende som förbättrade användarupplevelsen, designade vi om deras produktsidor med ett nytt prenumerationserbjudande som moderniserade deras CRM-integrationer för att passa deras varumärkesstrategi.

Qala Multimarket

Qala multimarket är ett mycket uppskattat tillägg av våra kunder, en av dem Baricol. Qala Multimarket ger dem möjlighet att administrera samtliga sina siter och fånga målgruppen där de är. Det underlättar även betalningar och orderhanteringen, allt för en effektivare lösning. Vi ser fram emot att fortsätta sammarbetet med Baricol och följa med på deras utveckling!