Granit & Marmor

Förenklad säljprocess för stenexpert

Marknadsföring

Vi hjälpte Granit & Marmor med att förenkla köpprocessen och ta nästa steg i deras resa mot en mer digital, effektiv och kundorienterad leverans

granitochmarmor.se/

Vad gjorde vi?

Konsultation

Design

Multisite

Digital strategi

Backend-utveckling

Frontend-utveckling

Dedikerad hosting

WordPress

En skalbar lösning för att generera leads

Granit & Marmor hade en befintlig webbplats med massor av information – men budskapet försvann. Ett problem var att de hade mängder av produkter och mängder av projekt – men det var näst intill omöjligt för en besökare att förstå vad som ens var ett projekt, eller när en viss produkt använts i projektet och vice versa.

Vi löste detta för att göra köpresan enklare för webbplatsbesökarna, och på så sätt driva upp mängden kontaktförfrågningar via hemsidan.

Möjliggjordes med Qala-blocken

Det finns två möjligheter för ett företag som Granit & Marmor att sälja. Antingen så säljer man via ett brett hantverk av hantverkare. Alternativet är att man säljer själv direkt till kund.

För att nå slutkunden på bästa sätt behöver man sälja inte bara en kakelplatta eller ett handfat och sen gör en hantverkare leveransen – det är helheten och ett fantastiskt slutresultat slutkunden vill köpa.

Granit & Marmor kan sina produkter extremt bra och gör själva också montering, så det viktigaste med uppdraget var att tydligt visa kopplingen mellan projekt och produkt. Detta möjliggjordes av Qala-blocken samt ett skräddarsytt kategoriseringssystem.