St.Barnabas House and Chestnut Tree House lottery

Jackpott - ny design för lokala välgörenhetslotterier!

E-handel, Marknadsföring

Vad är bättre än en ny design? Två nya designer naturligtvis. Vi har varit med och byggt webbplatser för St. Barnabas House-lotteri och Chestnut Tree House-lotteri. Dessa två lotterier hjälper till att finansiera två lokala sjukhus, St. Barnabas House (för vuxna) och Chestnut Tree House (för barn).

www.chestnutlottery.org.uk

Ut med det gamla, in med det nya

Från ett visuellt perspektiv så var deras gamla hemsida utdaterad och misslyckades med att reflektera det fantastiska arbete som de genomförde. Från ett redigeringsperspektiv så var även hemsidan även krånglig att hantera, och mobilversionen var klumpig och trög vilket försvårade tracking. 

När de kom till oss för en ny design visste vi att de behövde mer funktionalitet. Webbplatserna behövde driva mer trafik eftersom registreringarna till lotterierna via de gamla hemsidorna var relativt låga.

Skapandet av ett nytt och förbättrade lotteri

St. Barnabas House och Chestnut Tree House fungerade som två enskilda hemsidor, vilket gjorde dem svåra att hantera – vårt mål blev därför att slå samman dem. För att uppnå detta skapade vi en åtkomstpanel som de kunde logga in på båda webbplatserna från, vilket skapade en multisite. Detta gjorde även deras webbplatser mer kostnadseffektiva att underhålla, expandera och använda.

Som en funktion lade vi till en integrerad direktbetalning vid uppskrivning. Tidigare skulle registreringen tagit användaren till en ny flik. Nu kan de hålla sig på samma sida vilket ger en starkare helhetskänsla för hemsidan. Det viktigaste här är att det även kommer att öka antalet registreringar.

Högkvalitativt resultat

Den omarbetade designen för de nya webbplatserna används nu med samma mall till deras nya varumärke. Vi ville se till att vi samordnade med deras digitala marknadsföringstillgångar för allt framtida arbete de kan tänkas genomföra. Som en tilläggsfunktion placerade vi de högsta veckolotterieresultaten på ett podium, från förstaplatsvinnaren på 1000 £ till den 3: e vinnaren på 100 £.

Vi är väldigt nöjda med resultatet av dessa två nya webbplatser och tacksamma att vi kunde arbeta med dem i ett sådant viktigt projekt.