Treatwell

Skönhet och hår online

Marknadsföring

Treatwell är en av Storbritanniens största leverantörer av programvara för spa och salonger online som ger skönhetsföretagare en onlinebokningsapp för en månatlig prenumerationsavgift. Treatwells befintliga tillväxtmodell var starkt beroende av betald reklam och marknadsföring för att locka nya salonger. Content marketing sågs som en väg till mer motståndskraftig och organisk prenumerationstillväxt.

www.treatwell.co.uk/partners/

Vad gjorde vi?

WordPress

WordPress

Design

Backendutveckling

Frontendutveckling

Frontendutveckling

Löpande drift & underhåll

Konsultation

Treatwell som samarbetspartner

Treatwells Partners-webbplats är en innehållsplattform som gör det möjligt för Treatwell att effektivt marknadsföra sin produkt och alla dess funktioner till potentiella kunder. Detta uppnås genom att publicera unikt, tidlöst innehåll som fungerar som en organisk lead-generator via sökmotorer.

Skönhet som presenteras med skönhet

När vi närmade oss designen kändes det viktigt att betona den mänskliga aspekten av varumärket, genom att uppmärksamma personerna som var involverade i skönhetsspa och salonger kunde designen tala direkt till partnerna för att ta itu med deras dagliga problem och leverera lösningen genom produkten.

Samtidigt som fokuset var på sammarbetspartners, behövde det kännas fräscht och spännande; genom att använda ljusa djärva färger för bakgrunder och ikoner, i kombination med abstrakta skönhetsformer, hjälpte det till att uppnå just detta. Att kombinera den visuella stilen med kortfattad kopia gör det tydligt exakt vilka fördelar Treatwell erbjuder skönhetsföretag.