Hem / Visualisera hur Qala skulle kunna se ut

Inspiration med Qala

Qala är vår produkt för den perfekta e-handelslösningen med WordPress och WooCommerce tillsammans med allt du behöver för en fullfjädrad e-handelsplattform.

Med vår produkt kommer ett grundtema som är riktigt trevligt out of the box. Stilrent och modernt. Det krävs inte mycket för att anpassa det för ert egna varumärke.

Att visualisera hur webbplatser skulle kunna se ut är inte alltid det lättaste. Som tur är har vi eminenta designers som kan hjälpa oss med den biten.

En av våra designers har knopat ihop några exempel på hur läckert man kan göra Qala’s tema utan större förändringar. Man får även en känsla för den stora variationen av moduler/block som Qala erbjuder.

Qala – Konceptgalleri

Kolla in dessa koncept som skapats med Qala som plattform. Klicka på bilden för att zooma. Klicka på knapparna nedan för att välja vilken version du vill se.

Qala

Qala Standard CMS/Ecommerce Concept
QalaE-handel / CMSQala kommer som standard med en stilren design som skulle passa de flesta webbplatserna. Med våra anpassade moduler och block kan man skapa layouter för allt man kan tänka sig.

Qala (Mörkt)

Qala (Dark) Standard CMS/Ecommerce Concept
Qala (Mörkt)E-handel / CMSQala kommer som standard med en stilren design som skulle passa de flesta webbplatserna. Med våra anpassade moduler och block kan man skapa layouter för allt man kan tänka sig.

Velour

Velour Qala Fashion Ecommerce Concept
Velour E-handel / ModeQala fungerar även perfekt som e-handelsplattform för mode, här som konceptet Velour. Ljust och snyggt för att framhäva produkter och modeller. Bildelement kan kombineras snyggt med texter.

Palmo

Palmo Qala Travel Agency Ecommerce Concept
Palmo – E-handel / TurismQala som e-handel inom turism, här som konceptet Palmo. I ett avslappnat färgschema som får dig att längta till beachen.

Cellsat

Cellsat Qala Retail Ecommerce Concept
CellsatE-handel / DetaljhandelSom handen i handsken passar Qala även detaljhandel. I detta koncept kallat Cellsat ser vi Qala i nära standardutförande. Stilrent med produkterna i fokus.

Giteon

Qiteon Qala SaaS Ecommerce Concept
Giteon E-handel / SaaSErbjud tjänsterna med hjälp av Qala, här som konceptet Giteon. En e-handelsplattform i ett mörkt, modernt utförande.

Mint

Mint Qala Digital Agency CMS Concept
MintCMS / Digital byråQala fungerar även perfekt som en CMS-plattform, här som konceptet Mint. Qalas utbud av layoutalternativ visar sin styra i variation.

Vill ni förverkliga er vision, gör det med Qala!

Kontakta oss så kan vi prata mer om hur Qala kan hjälpa er att nå era visioner och hur vi kan hjälpa er med en affärsnyttigare webb!