Hem / Kom igång med WordPress och få en bra enkel hemsida

Kom igång med WordPress och få en bra enkel hemsida

Vi älskar WordPress, och använder det för många av våra klienters webbplatser. Eftersom WordPress är byggt på öppen källkod kan vi inte ta betalt för WordPress i sig (Det är ett allvarligt licensbrott) – vi tar enbart betalt för den tid vi lägger ner och de kringtjänster vi tillhandahåller. För att sprida WordPress och hjälpa småföretag att få bättre och mer kostnadseffektiva webbplatser har vi därför lagt upp en halvdags WordPress-kom igång kurs där man dels får en utbildning i hur man använder WordPress, och dels får man en enkel hemsida byggd från befintliga mallar. Då kommer man in till vårt nya kontor, sätter er bredvid oss och pekar och instruerar hur man vill ha det.

Skillnaden på en hemsida med WordPress som har mängder av funktioner och är grymt designad jämfört med en som inte är det är helt enkelt denna arbetstid – i stommen har de bägge samma grund. Att börja använda WordPress är således en bra start för alla företagare och privatpersoner för att skaffa sig en bra onlinenärvaro – oavsett om man vill bygga själv eller om man vill låta någon annan göra det åt en.

Priset för ett sådant här tillfälle är 5000 kr vid köp av webbhotell via någon av våra samarbetspartners (ca 1500 kr / år + kostnaden för domännamn). Vad vi behöver veta när ni kontaktar oss är vad för domännamn ni vill ha, samt era företags / personuppgifter. Sedan bokar vi in tillfället när det passar er bäst!

För dig som vill ha snyggare design och fler funktioner, kontakta oss för en offert.