Hem / Ny medarbetare: Robin Björklund

Ny medarbetare: Robin Björklund

Alldeleles nyligen anställde vi Robin Björklund som tidigare har haft praktik hos oss. Här kommer en kort intervju:

Berätta om dig själv. Vem är du?

Jag heter Robin Björklund och är en 21-årig webbninja som bor i ett litet studentrum på 16m². Jag flyttade från Stockholm till Norrköping för att utbilda mig till Civilingenjör inom Medieteknik. Jag märkte dock rätt snabbt att jag inte ville fortsätta plugga riktigt än, vilket resulterade i att jag endast gjorde kurserna jag tyckte var roliga. En av dessa kurser var Elektronisk Publicering, vilket är en introduktionskurs i webbutveckling. Jag hade bara småpillat på ytan av HTML och CSS sen innan, men i och med den här kursen fick jag prova på HTML, CSS, Javascript, PHP och MySQL. Detta blev födseln av en ny passion. Att endast göra de roliga kurserna i skolan håller dock inte riktigt, så jag tog studieuppehåll med syftet att jobba ett tag samtidigt som jag utvecklar mina kunskaper. Jag sökte en praktikplats på Angry Creative och nu ett par månader senare kan jag stolt kalla mig själv för webbutvecklare och jag är otroligt glad för att få jobba med något jag tycker är roligt! 

Vad har du för fritidsintressen?

Förutom att nörda allt webb, så trivs jag väldigt bra med min lilla korridorsfamilj på studentboendet Gripen där vi hittar på alla möjliga dumheter.

Vad gillar du att bygga i webbväg?

Jag älskar att hålla mig uppdaterad och prova på nya webbverktyg för att göra små roliga (oftast rätt så onödiga) webbapplikationer och dylikt!

Vad kommer du kunna tillföra våra klienter?

Jag skulle nog framförallt kalla mig själv en front-end nörd. Så jag tillför nog framförallt en rik användarupplevelse för slutanvändaren.  Men jag är helt klart en allrounder som vill lära som vill lära sig så mycket som möjligt om så mycket som möjligt.